Prati ova 4 koraka i organizuj najbolji pidžama party

0
100
Prati ova 4 koraka i organizuj najbolji pidžama party

Jedan od najboljih razloga da ostanete budni do kasno igrajući društvene ili video-igrice, gledajući filmove je upravo pidžama party sa vašim prijateljima! Uz to što je najzanimljiviji, definitivno je i najsigurniji vid zabave, s obzirom na to da se ne morate voziti gradom do kasno u noć.

U nastavku vam predstavljamo najbitnije korake potrebne za osmišljavanje najbolje žurke u pidžamama ikada!

#1 Osmišljavanje detalja – svaka stavka je bitna

Biranje pidžama i bade mantila

Pošto pidžama party važi za najopušteniju verziju žurke, stoga bi trebalo odabrati najudobnije odevne kombinacije, a to su, razume se – mekane pidžame i pamučni bade mantili za žene!

Pravljenje spiska gostiju

Pre svega, zapišite imena svih ljudi koje biste želeli da pozovete na ovaj događaj. Treba da otprilike odredite maksimalan broj osoba koje mogu da stanu u prostoriju u kojoj se žurka održava.

Slanje pozivnica

Kada ste tačno odredili koga sve zovete, treba da se pređe na pravljenje pozivnica. Ukoliko vam je mrsko da pravite od nule, možete kupiti već napravljene i time završiti posao.

Informacije koje bi vaša pozivnica trebalo da poseduje su:

Datum održavanja

Bilo bi idealno da se vaša žurka održi u petak ili subotu. Sjajno bi bilo da vaši gosti mogu da se odmore i na vreme oporave od zabave i nadoknade san sledećeg dana.

Vreme početka i kraja

Ovakve vrste zabava obično počinju oko 17 časova mogu da traju čak do 8, 9 narednog dana. Sasvim dovoljno vremena za pravljenje savršene žurke.

Adresu mesta održavanja

Moguće je da neki od vaših gostiju do sada nisu nikada bili kod vas, te bi idealno bilo da pozivnica zadrži adresu, kako bi znali kako da dođu. Takođe, možete opisati okruženje oko vaše zgrade/kuće, kako biste im još više olakšali pronalazak.

Vaš broj telefona

Ovo je verovatno i najbitnija informacija. Ovim vaši prijatelji mogu lakše da vas dobiju ukoliko žele da vas pitaju da li treba neštu usput da dokupe, da li su na pravom putu ili da jave ukoliko će kasniti.

Tematiku, ako postoji

Ovo je infomracija koju bi trebalo javiti na vreme, da bi gosti mogli na miru da se pripreme. Ona može zahtevati razne rekvizite, kostime ili slično.

Biranje aktivnosti

Pidžama party može biti jako zanimljiv čak iako samo sedite i pričate o raznim dogodovštinama sa svojim prijateljima. Međutim, dodavanje nekih zanimljivih igrica može dodatno upotpuniti atmosferu. Što se samih aktivnosti tiče, postoji bezbroj opcija, od gledanja filmova, preko karaoka do društvenih igara. Kao što vidite, ideja ima jako mnogo, ali upravo zbog toga mi ćemo vam pomoći da odaberete one najzanimljivije.

Postavljanje selfi zida

Za postavljanje selfi zida uopšte nije potrebno mnogo vremena, tako da, začas možete opremiti prostoriju za stvaranje nezaboravnih uspomena. Ono što biste mogli da uradite jeste da pripremite razne tkanine zanimljivih dezena, koji bi mogli biti iskorišćeni za simpatične pozadine. Pored njih, možete odštampati određene znakove ili oblike i korisitti ih za rekvizite tokom fotkanja. I eto, u tren oka imate sopstvenu foto-kabinu!

Organizujte spa veče sa svojim drugaricama

Većina devojaka voli maske za lice, kreme i losione – generalno sve vezano za negu kože, te će se ovoj aktivnosti definitivno obradovati. Pored toga, mnogo drugarica voli zajedno da lakira nokte, sređuje kosu i šminka se. Tako da, pre same žurke možete nabaviti sve što jepotrebno za savršeno spa veče sa vašim prijateljicama.

Vreme je za karaoke

Ovo je jedna od definitivno omiljenih aktivnosti po žurkama, čak i onima koji ne umeju da pevaju. Napravite plejlistu omiljenih pesama vašeg društva i uživajte u koncertima tokom čitave noći! Doduše, budite sigurni da su vaše komšije obaveštene o tome.

Napravite tvrđavu od jastuka

Mnogi ljudi, iako su već prerasli ovakve aktivnosti odavno, obožavaju da se iznova osete kao deca, te su mnogima ovakve stvari jako simpatične i zanimljive. Samo spremite gomilu jastuka i krenite u gradnju!

Osmislite zajedničku plesnu koreografiju

Kao što muškarci imaju svoj zajednički pozdrav sa svakim drugom, tako devojke vole da osmišljavaju zajedničke koreografije sa svojim najboljim drugaricama. Izaberite spot koji sve dobro znate i pokušajte da ispratite pokrete. Nakon uvežbavanja koreografije, možete uklopiti uz karaoke za potpuni doživljaj!

#2 Gledanje filmova – za kraj večeri

Nakon mnoštva zanimljivih aktivnosti, stići će vas umor. Da ponovo napunite baterije izaberite par filmova koje biste pred kraj večeri mogle da pogledate. Spisak možete napraviti zajedno pre same žurke, kako biste bile što spremnije kada za to dođe vreme.

#3 Kupovina grickalica – ništa bez hrane!

Nabavka grickalica je nešto bez čega nijedna kućna žurka ne može da prođe. Pre početka samog doghađaja, napravite spisak omiljenih slatkiša i slaniša svojih prijateljica, kako bi svaka dobila baš ono što voli. Pored grickalica, potrebno je imati i neku realnu hranu za pravi obrok. Što se toga tiče, možete napraviti svoja omiljena jela uz pomoć maminih recepata ili eventualno poručiti picu ili burgere.

#4 Finalne pripreme i raspremanje – spremni za fajront

Dekorišite stan

Možete pogledati neke tutorijale o tome kako srediti enterijer bez ulaganja mnogo novca i za jako kratko vremena. Bez obzira na to koja je tema same žurke, baloni i ukrasne trake će se savšreno uklopiti. Što više šarenila – to zanimljivije!

Ukoliko je vaš pidžama party organizovan u dvorištu, postavljanje šarenih lampica i šatora bi savršeno došlo. I, da, neko sredstvo koje odbija komarce će vam u ovom slučaju zaista biti potrebno.

Čišćenje

Pošto znamo da niko od nas ne uživa u tome da posprema i čisti, ne bi bilo loše da organizujete neku vrstu igrice ili takmičenja – koji prijatelj vam najviše pomogne tokom raspremanja dobiće posebnu nagradu! Ovo može biti ujedno zanimljivo i korisno, tako da – iskoristite priliku!

Nabrojali smo sve što mislimo da će vam biti od najbitnije za osmišljavanje ovakvog tipa zabave, tako da, jedino što je ostalo jeste da se zabavite. Želimo vam najbolji provod!