Evo kako da joj izmamite osmeh na lice – inspirativni i zanimljivi pokloni za nju

0
117
Evo kako da joj izmamite osmeh na lice - inspirativni i zanimljivi pokloni za nju

Bliži se prilika za koju treba odabrati poklon koji će oduševiti vašu devojku, verenicu ili suprugu, a vama se čini da ste već sve svoje ideje za interesantne poklone potrošili? Dajemo vam nekoliko predloga čime je možete obradovati, u želji da vas podstaknemo da u skladu sa njenom ličnošću izaberete onaj najbolji i fascinirate je.

#1 Slatkiši koji prenose ličnu poruku – budite autentični

Idealan poklon za nju, posebno ukoliko je ljubitelj slatkih poslastica, jesu zanimljivo dekorisane krofne, praline, torte iznenađenja sa čekićem za razbijanje glazure i brojni drugi slatki gresi, dopušteni i dobrodošli u specijalnim prilikama.

Pored ugođaja koje pružaju čulima ukusa, ove slatke đakonije mogu sadržati brižljivo ispisanu poruku za vašu lepšu polovinu, zato budite kreativni i smislite tekst koji će je oboriti sa nogu!

#2 Kada ste joj poslednji put poklonili veš intrigantnog dizajna?

U vezi i u braku nikada previše strasnih momenata za pamćenje, stoga razmislite – ako je vreme da razbuktate iskre koje vas spajaju, izaberite rublje u kojem će vaša voljena žena izgledati zavodljivo i neodoljivo!

Nastojte da birate modele koji će laskati njenoj figuri u svakom smislu – bojom, veličinom i oblikom, a ne samo uzimajući u obzir ono što vam je na prvi pogled zanimljivo. Složićete se da ne bi bio pun pogodak opredeliti se za značajno veći grudnjak ili manji broj donjeg rublja… Budite obazrivi i potrudite se oko odabira, a dobre reakcije neće izostati!

#3 Pokažite da osluškujete njene želje – poklonite joj kurs ili časove onoga što želi da nauči

Pokloni nisu ništa drugo nego znaci pažnje. Zato je najbolje odabrati nešto što svedoči o tome da je zaista vaša pažnja usmerena ka njoj, da imate u vidu kada vaša partnerka kaže šta bi novo želela da proba, u čemu da se okuša i koje nove hobije da ima.

Časovi plesa, fotografije, jahanja, programiranje, šivenja, kursevi jezika, planinarenja, pravljenja nakita i slično samo se neke od brojnih ideja kojima možete obradovati svoju bolju polovinu, a ukoliko je to vaša zajednička želja, eto prilike da se zajedno upustite u novu avanturu!

Nemojte dirati u osetljiva područja ukoliko takva postoje kada je reč o vašoj lepšoj polovini – nemojte joj zakupljivati termine u teretani jer želite da joj poručite da je krajnje vreme da se zategne, izgubi višak kilograma i slično. Ne samo da će izostati oduševljenje, već je možete rastužiti i baciti senku na čitav događaj. 

#4 Nikad suviše neodoljivih mirisnih nota – parfem je uvek dobar izbor za poklon

Čak i kada vaša partnerka već ima pune police parfema, ili baš zato – jer obožava parfeme – nikad nije loš izbor počastiti je još nekim neotkrivenim mirisom koji bi joj savršeno pristajao! Imajte na umu da parfem odražava karakter osobe koja ga stavi i da je upravo njen personaliti onaj koji treba da iznese parfem, te da je to veoma važan faktor prilikom odabira, a ne samo primamljivost određenih mirisnih nota!

#5 Komad nakita – specijalni datumi su savršena prilika za raskošan poklon!

Bez obzira na to da li ste već imali prilike da joj poklonite ovako nešto ili je ovo prvi put, ukoliko osetite da je došlo vreme da na njoj zasijaju zanimljive naušnice, diskretna narukvica ili ogrlica koja će na najlepši mogući način istaći lepotu vrata, ne oklevajte da poklonite upravo nešto od toga!

Ukoliko niste sigurni u njen ukus, a želite da ipak odaberete vredan komad nakita, birajte svedene i lako uklopive modele, koji će skoro sigurno naći svoju svrhu. Upadljivije modele ostavite za buduće dane, kada budete sigurni da neće ostati negde u zapećku, nenošeni.

Obratite pažnju na boju njenog tena i vodite se i time da smanjite prostor za grešku – hladnijem tonu kože bolje stoji belo i roze zlato, kao i srebro, dok za topao ten treba birati nakit od žutog zlata.

#6 Avionske karte za omiljenu destinaciju – počastite je avanturom iz snova

Ko ne voli putovanja? Još kada posebne događaje u godini obeležite jednom nezaboravnom pustolovinom po nepoznatim krajevima i gradovima, ugođaj je kompletan! Povedite svoju lepšu polovinu na put o kome mašta i kreirajte uspomene koje će dugo biti urezane u njenom sećanju, i oduševljenje će trajati mnogo duže nego specijalni povod koji vas je inspirisao na ovakav odabir!

#7 Masaža tela ili kozmetički tretman – poklonite joj vreme za odmor i relaksaciju

Poznato je da dame i te kako uživaju na masažnom stolu ili onom kod kozmetičara, zato je i termin kod stručnjaka za masažu ili negu i lepotu tela nešto čime nepogrešivo možete obradovati svoju drugu polovinu! Ne samo da će uživati u samom tretmanu, već će iz salona izaći preporođena i raspoložena!

Nadamo se da su vas date ideje inspirisale da nađete najbolje rešenje za svoju dragu, a ne zaboravite da date mašti na volju i onome što odaberete date svoj lični pečat! Potrudite se da priredite i lep ambijent za uručenje poklona, a njeno oduševljenje biće nagrada za vaš uloženi trud!