Žene su zbog nekolicine budala stavljene na stub srama!

0
75
Žene su zbog nekolicine budala stavljene na stub srama!
stub srama
vestice za stub srama

Muškarci od pamtiveka polemišu o moralu žena. Veoma često – itekako javno. Postoji i jedan određeni broj žena, ne tako mali, koji se pridružuje bacanju drvlja i kamenja na svoj rod (broj i padež). Toliko se često na internetu mogu pronaći tekstovi koji žene u Srbiji i Balkanu uopšte stavljaju direktno na stub srama zbog lakog morala i onoga što to donosi.

Moral muškog dela planete retko se dovodi u pitanje, pogotovo kada je zabava i seks u pitanju. Osude mladih devojaka na našim prostorima uglavnom idu na račun njihovog odabira partnera i motiva kojima se vode. Takozvane sponzoruše, plastičarke, starlete i ostale, bivaju postavljane u funkciju personifikacije čitavog ženskog roda. Lično, ne poznajem nijednu takvu devojku ili devojčicu, izlazila sam i izlazim i dalje često, takve se sreću u procentima manje od jedan posto. Ko je kriv muškarcima što se lože na radove poznatih beogradskih klinika za plastičnu hirurgiju i teže tome da osvajaju takve devojke. Ili nijansa blaža, da ih smatraju privlačnima.

Zaista nije lepo ubacivati u koš sa svim na neki način oštećenim, onih 99 % drugačijih devojaka, od kojih neke itekako plene i lepotom i pameću. Njih ne može svako da ima, a prilaze im svi. Oni koji bivaju odbijeni a takvih je 99 % bivaju ogorčeni. A sada odbijeni imaju priliku da budu dovoljno bezobrazni i prozovu sve te devojke koje su ih odbijale jednom rečju NEMORALNE. Onda se tako nekom krajnje patetičnom objavom udruže na internetu i svi muškarci koji nemaju uspeha kod žena kukumavču kolektivno.

Žene su oduvek birale najbolje lovce, te danas smatraju najpoželjnijima uspešne muškarce.  Stvar je osećaja sigurnosti i udobnosti u kojoj svi uživaju. A gde je onda ljubav, pitaju se mnogi?! Ljubav je svugde, gde je sretnete i gde se probudi. Ženu kod uspešnog muškarca privlači pre svega samopouzdanje. On je to imao i kada je bio klinac od 18 godina. Da li je moralan i do svog uspeha došao pošteno, to je drugo pitanje. Važno, ali teško za raspraviti.

Uostalom i pojam uspešnog muškarca je veoma relativan. Biti uspešan ne znači biti milijarder, već biti sposoban da vodi računa o svojoj porodici. Onaj koji se trudi, a ne očekuje od drugih. Onaj koji pokušava. Koji traje u ovoj životnoj utakmici koja je postala vrlo surova. Uspešan je onaj muškarac na koga se žena može osloniti. Ne finansijski, nego da joj on uvek daje nadu da će biti sve u redu, čak i kad nije.

U suprotnom, kada bi bila istina da se žene zaljubljuju samo u milionere, na planeti ne bi bilo više od nekoliko miliona brakova. Zar to nije najbolji dokaz da je uspeh relativan. Najlepše među ženama, najčešće budu izabranice najdominantnijih muškaraca. Hteli mi to ili ne da priznamo. No, ni tu ne važe sva pravila bez izuzetaka, ima toliko situacija koje ne odgovaraju pravilima te igre, da ih je teško nabrojati.

One pak žene, koje iskasape svoje telo i lice kako bi izgledale kao statusni simboli, uspevaju donekle za sebe da nađu konzumente.

Da ih tako nazovemo. Nije ni svaki milioner uspešan na pravi način. Među njima ima veoma pozamašan broj onih prilično priglupih. Oni se nađu sa sebi sličnima. Za njih su statusni simboli izraženi u jedinicama mere delova tela. Pametni muškarci znaju da biraju žene, a ako im se desi da pogreše tu je milion opcija. Isto važi i za žene. Tako da, mole se oni koji su bili odbijani od strane žena koje ih nisu smatrale svojom ligom, da pokušaju dalje da traže ljubav svog života, a ne da blate žensku populaciju na internetu, naročito upoređujući  moral balkanskih žena, sa ženama iz drugih delova sveta. Ne računajući ekstremne sisteme u kojima žena nema pravo glasa ili bilo čega drugog, nažalost. Kome se to sviđa neka tamo ide. Eto, odjednom sve su žene po svetu poštene, jedino ove naše vole uspešne muškarce. Sram ih bilo, pec, pec!