Search for content, post, videos

Klinika koja parira Evropi i svetu

Razvoj stomatologije na našim prostorima uslovljen je njenim ubrzanim razvojem na globalnom nivou. Trudeći se da dostignu stopu svetskog razvoja, naše stomatološke ordinacije uspele su danas da kvalitetom pruženih usluga pariraju najrazvijenijim zemljama sveta.

Ipak, studiozno proučavanje ove tematike nameće krucijalnu razliku između razvijenog sveta i nas, a to je životni standard. Cene intervencija usklađene su sa životnim standardom, pa su tako daleko ispod svetskog proseka, što je itekako doprinelo razvoju takozvanog dentalnog turizma i velikom prilivu pacijenata iz inostranstva.

Međutim, pored niskih cena i turističkih čari Beograda, mora da je razlog još neki, koji pacijente iz celog sveta dovodi u naše stomatološke ordinacije, a to je kvalitet pruženih usluga. Stomatološka ordinacija Dental Plaza već dugi niz godina na polju medicinskog turizma ostvaruje zavidan nivo, jer uspešno uspeva da objedini transfer pacijenata, organizaciju smeštaja i zagarantovano visok kvalitet bilo koje stomatološke procedure i usluge.

Čime raspolaže Dental Plaza?

U Dental Plazi svaki pacijent ima osećaj sigurnosti, jer se nalazi u rukama vrhunskih stručnjaka. Veliki broj zaposlenih lekara i osoblja čini da organizacija rada na samoj klinici funkcioniše kao na prestižnim i cenjenim klinikama u Evropi i širom sveta.

Svetski standardni na klinici

Dental Plaza, besprekornim arhitektonskim uređenjem prostora od preko 400 kvadratnih metara, sa više pojedinačnih ordinacija opremljenih najkvalitetnijim uređajima poslednje generacije, već na prvi pogled oduzima dah.

Enterijer čekaonice osmišljen je da opusti i relaksira, pa ćete u jednu od mnogih moderno opremljenih ordinacija ući mirni i spremni, čak i ako su teški izazovi pred vama. Dental Plaza objedinjuje sve stomatološke usluge na jednom mestu, jer između ostalog poseduje i rendgen kabinet, gde možete uraditi ortopan snimak koji je neophodan u planiranju mnogih procedura.

Savremena tehnologija

Stručnjaci Dental Plaze kontinuirano prate svetske trendove, trudeći se da budu u korak sa vremenom, u čemu im pomaže najsavremenija tehnologija dostupna za svakodnevnu upotrebu u radu sa pacijentima.

Moderan 3D rendgen aparat, laser i UV lampe i najnovija generacija softvera koji podižu kvalitet rada na najviši nivo, skraćuju vreme potrebno za intervenciju, a pacijentu garantuju sigurnost i komfor.

Kvalitetni materijali i kontrola kvaliteta

Poslednjih godina, uporedo sa razvojem nauke i tehnologije, usavršavaju se i materijali koji se koriste u stomatologiji. Dental Plaza upotrebljava najkvalitetnije materijale, koji zadovoljavaju visoke estetske, mehaničke i zdravstveno-bezbednosne standarde.

U pitanju su materijali renomiranih proizvođača koji su u skladu sa nacionalnim i međunarodnim regulativama, pritom donoseći najsavremenije svetske trendove kod nas.

Tehnika u stomatološkoj praksi

Veliki obim posla, bogato praktično iskustvo i dugogodišnja saradnja Dental Plaze sa proizvođačima uslovila je brzu dostupnost u svim fazama protetskih radova, što pacijentu obezbeđuje blistavi osmeh i brže nego što očekuje, štedeći mu dragoceno vreme i strpljenje.

Stomatološka ordinacija Dental Plaza garantuje i kvalitet i brzinu pruženih stomatoloških usluga.

Organizacija rada

Za pacijenta možda nevidljivi, ali presudan značaj za funkcionisanje čitave organizacije rada, imaju i menadžeri, timovi programera i celokupno pomoćno osoblje koje do detalja planira i sprovodi boravak i lečenje pacijenta, od transfera, preko smeštaja do opšteg osećaja udobnosti i komfora.

Dental Plaza je savršeno uigran tim kome je jedini cilj bezbednost, sigurnost, komfor i zadovoljstvo pacijenta.

Luksuzni besplatni apartmani

Malo koja stomatološka ordinacija, kao što to radi Dental Plaza, brine o svakom segmentu tokom boravka pacijenata zbog intervencija ili kontrolnih pregleda. U tu svrhu poseduju 22 luksuzna apartmana na najboljim lokacijama u gradu, koja su u neposrednoj blizini same klinike.

Obezbeđen transfer pacijenata

Direktno sa aerodroma ili autobuske stanice svim pacijentima koji to žele obezbeđen je siguran i udoban transfer do klinike i apartmana.

Iskustva pacijenata

Poslednja ali ne manje važna stvaka – iskustva pacijenata najvažnija su karika u lancu uspešnog poslovanja stomatološke ordinacije Dental Plaza, jer se na neskrivenom zadovoljstvu pacijenata temelji rasteći uspeh i ugled ove klinike. Bez dvoumljenja poverite im svoj osmeh i osmeh svojih najbližih.