Search for content, post, videos

Zašto je vunena garderoba najbolji izbor za zimu?

vunena garderoba

Vunena garderoba sa razlogom opravdava svoje mesto u zimskom odevanju. Pored toplote koju obezbeđuje, ovakva garderoba diše jer je prirodna. Još mnogo razloga je da je baš ove zime ponesete neki vuneni komad garderobe, kao što je haljina, tunika, džemper, rolka ili kaput od vune. Šta god da odaberete, bićete u trendu jer vunena odeća svake sezone prošeta svetskim pistama.

Vunene haljine

vunene haljine

vunene haljine

Dužine do kolena, sa rolka kragnom ili pak V- izrezom, vunene haljine su zimski hit već nekoliko sezona. Kreatori su shvatili da je udobnost najcenjenija osobina garderobe pa su se potrudili da odgovore tom izazovu. Zima nije nikakva prepreka da budete elegantne, a jedna dobra vunena haljina je vaša prečica za to. Crna, tamno zelena, teget, bež i siva su sjajan izbor boja za haljinu, jer je lako uklopiva uz detalje. Koji ove sezone moraju biti obojeni, kažu izveštaji sa modnih pista.

Vuneni džemperi

vuneni džemperi

vuneni džemperi

Vunena garderoba ne može da se zamisli bez vunenog džempera. Ove sezone je apsolutni hit oversized džemper, a u trendu su i oni kratki i oni dugački. Kopčanje ili ne, svejedno je, važno je sa su topli i udobni. A vuneni džemperi to definitivno jesu. Jednobojni modeli su trenutno više u trendu, a mustra pletenja nije ravna već su tražene pletenice, široka rebra ili romboidi.

Vuneni šeširi

vuneni šeširi

vuneni šeširi

Novitet ove sezone na pistama jeste vuneni šešir. Prva polovina zimskog must have outfeet- a donosi šešire od vune nešto šireg oboda koji vam obezbeđuju eleganciju. Izuzetno topli i udobni, definitivno će vas štititi tokom zimskih dana, a pri tom izgledaju fenomenalno.

Vuneni kaputi

vuneni kaput

vuneni kaput

Druga polovina zimskog must have outfeet– a je vuneni kaput. Dizejneri su se potrudili da oboje zimsku belinu kaputima u najluđim bojama, sa detaljima poput velike mašne, visoke kragne ili kaiša u drugoj boji. Pored šarenih, u trendu su i jednobojni kaputi, ali su boje koje kreatori preporučuju žuta, zelena, ljubičasta i crvena.