Search for content, post, videos

Outfit za svežu i svečanu ili “urbanu” jesenju noć

outfit

Outfit-e za prelazne sezone treba dobro osmisliti…

Jesen je prelepo godišnje doba, koje donosi najlepše boje, svežinu i početak smrzavanja. Jesenji izlasci znaju da budu zakomplikovani iz prostih klimatskih razloga.

Nagle promene temperatura, uslovljene položajem sunca veoma je teško propratiti. Ipak postoje načini, da u jesenjoj noći izgledate fenomenalno a da se pritom ne “kuvate” i ne smrzavate.

Outfit za pozorište

Otvara se nova sezona u pozorištima, valja pohitati i odgledati poneku dobru predstavu. Kako ne biste previše vremena trošili na sklapanje odevne kombinacije, obucite haljinu! Naglasite konture svog tela, a ostanite više nego pristojni. Polurolka – usko – široko, sve je na svom mestu!

outfit

jesenja haljina

Underground opcija

Za hrabrije devojke – urban style, originalne kombinacije koje će sigurno biti primećene. Biti drugačija ne znači uvek pogodak, ali biti super ludo obučena sa šarmom i stilom- ostavlja jak utisak na okolinu. “Ko se usudi – taj pobeđuje!”

outfit

urbana pobeda

Rana jesen

Sa prvom septembarskom svežinom, noć zna da bude prohladna. Napravite kombinaciju tako da izbalansirate pokrivenost i otkrivenost svoga tela. Lepršava polurolka dugih rukava i kratka kožna suknja izgledaju šik, a pritom rade posao i oko klime.

outfit

umerenost pre svega

Pozna jesen

Kada već postaje hladno i slojevi garderobe su neophodni, odlučite da u noći zasijate belim sjajem. Iako je beli džemper asocijacija za dan, malo jača šminka i visoke potpetice učiniće ga savršenim i za noćni izlazak. Radnim danima, nakon posla, neko piće sa drugaricama, ili možda pak sa dečkom ili mužem (malo teže).

outfit

beli džemper