Tom Ford limited edition kolekcija parfema

0
85
Tom Ford limited edition kolekcija parfema
tom ford
limited edition tom ford

Tom Ford spada u grupu “mladih” dizajnera koji su postigli planetarni uspeh. Rođen je 1961. godine u Teksasu, a pre nego što je lansirao svoju liniju dugo je radio kao kreator za poznate modne kuće. Svoju karijeru “zaposlenog” završio je u čuvenoj kući Gucci. Od 1990.-2005. godine svojim umećem doneo je,ne samo svežinu u kreacijama, već i neverovatne 3 milijarde dolara.

Kada je već prevazišao domen doprinošenja modi radeći za druge, odlučio je da krene samostalno u kreiranje. Lansirao je svoju prvu kolekciju 2006. godine koja je više nego očekivano pobrala sve aplauze. Sve što Tom Ford kreira odiše stilom, luksuzom ali i svedenošću. Svoj potpis je “overio” spektakularnom serijom LIMITED EDITION parfema, koji su oborili s nogu na milione prezadovoljnih konzumera.

Tobacco vanille

Parfem koji je bio i ostao predmet rasprave na modnim i lifestyle forumima. Zbog svoje jačine ne odgovara svakom ukusu, ljudi ga ili obožavaju ili mrze. Pomešani mirisi vanile i duvana, vrlo intenzivna nota koja na svačijoj koži poprima potpuno drugačiji miris. U gužvi ovaj parfem štrči, idealan je za sve prilike, doziranjem količine svakako može da se postigne željeni efekat. Ako volite da ste u centru pažnje,”on” je savršen za vas.

White suede

Za ton niži dramski efekat, pa stoga zadovoljava ukus šireg auditorijuma. Beli velur u prevodu, i zaista je toliko prefinjen. Kada se udahne ova nota, toliko je prijatna da je skoro jestiva. Više priliči dnevnoj ili nekoj romantičnoj prilici. Cela serija parfema je veoma zagasitih i teških mirisa pa bi se white suede mogao svrstati u “svežije”.

Oud wood

Nota za  poslovne žene i muškarce, koji na poslu imaju dress code. Oud wood ima frekvenciju čistoće pomešane sa prošlim vremenima. Uz odelo i kravatu, uniformu, suknju i sako ova nota  ispunjava do kraja svoju misiju.

Noir noir

Najčešće biva ženski izbor, zbog svoje slatkoće i blago cvetnog mirisa. Sjajan izbor za noć, sam naziv kaže “crno,crno”. Poput čarobnog štapića, ovaj parfem daće krila vašoj senzualnosti i samopouzdanju. Koža ga veoma brzo i lako upija, pa u toku noći mora da se dodaje.

I još nekoliko nota ovog Tom Ford aromatičnog “izdanja”. Svi parfemi su napravljeni od najkvalitetnijih sastojka

Cela kolekcija je napravljena u uniseks varijanti, što može da olakša budžetske okolnosti. Najmanje pakovanje iz ove serije je 50ml a košta neverovatnih 225 dolara. Tako da ako imate sličan ukus za mirise sa partnerom, mogli biste ujedinjeni da pazarite jedan. Ova linija joše uvek nije dostupna u Srbiji, nažalost za čulo mirisa, a na sreću za novčanik.