Search for content, post, videos

Vibrator u jutarnjem programu,”Hvala vašoj televiziji, činite veliku stvar za Srbiju!”

vibrator

Ko do sada nije znao da ružičasta televizija čini ogromnu stvar za našu zemlju vreme je da osvesti tu činjenicu. Hvala njihovom jutarnjem programu koji nam je doneo prosvetljenje u vidu edukacije o upotrebi seksualnih pomagala. Srbiju će spasiti vibrator, otprilike bi glasila poruka gošće koja je bila najglasnija. “Kad fukara progovori pametan zaćuti”, beše  u toj emisiji, tako da danas na nacionalnim frekvencijama striptizete oduzimaju reč doktorima nauka. Valjda sasvim prirodan tok. Kao što je i potpuno normalan sled događaja da nakon toliko golotinje i eksplicitnih seksualnih scena ispred tv kamera, društvo zapadne u seksualnu apatiju. Onda ta ista medijska kuća koja je plasirala svu tu golgotu, nađe za temu lečenje nacije putem seks igračaka napravljenih u Kini.

Dala se u objašnjavanje noćna dama, kako se šta od pomagala koristi, tretirajući auditorijum, malo je reći maloumnim. Ustvari to je taj nivo razumevanja i komunikacije, od kog se iole pismeno biće slušajući takve bljuvotine oseća u najmanju ruku degradirano. Još dodavši konstataciju da je sve to korišćene seksualnih pomagala u nekom tamo belom svetu normalno, samo mi u Srbiji živimo neupućeni. Kao da čitav svet jaše vibratore 24 sata dnevno, bičuje se a ljudi skaču jedni po drugima. To kako je u belom svetu sve nešto normalno a kod nas tabu, postalo je više nego iritantno. Naročito kad tako neku glupost izloži neko ko je možda funkcionalno pismen, ali na svaki drugi način nepismen. Ali prolaze nepismeni, šta više poželjni su da nadglasaju pismene i to javno. Pismenost je opasna za one koji nemaju baš najbolje namere u svome delanju.

vibrator

nemoj da mislis

Svi oni koji “imaju daljinski”, moć ignorisanja i bar delimično izgrađeno kritičko mišljnje i nisu na udaru ovakve umobolne propagande. Meta su oni koji su se već odomaćili i usvojili plasirane sadržaje u vidu rijaliti programa i sapusnkih opera. Padaju dublje u ponor taštine i neznanja i bivaju sve lakše izmanipulisani. To je poželjno stanje većine izbornog tela.

I još uzgred prekršen zakon o elektronskim medijima, te štrumfeta i bičevi u jutarnjim časovima bez restrikcije uzrasta publike.

Izgleda da je najveći problem medija i javnog života u Srbiji što nikako da se desi da dotaknemo to “željeno” dno, pa da krene konačno bar pokušaj isplivavanja iz akutnog idiotizma.