Test: Slika koju prvo primetite govori kuda dalje!

0
35
Test: Slika koju prvo primetite govori kuda dalje!

Test će vam otkriti u kojoj ste fazi života trenutno i šta će vam se dalje dešavati. Bar bi tako trebalo da bude.

test
test

SLIKA BROJ 1

OTPUŠTANJE

Predstavlja zapravo potrebu za kretanjem u neku potpuno novu fazu. No pre toga nužno je da sve ono što je staro, što vam više ne treba – umre. To može biti dugotrajan i bolan proces za vas, ali zapamtite da novo ne može doći dok ne umre sve ono staro što vas koči i sputava pri kreiranju novih poteza u  životu. Što se pre prepustite tome i svesno prihvatite da je to deo života – pre ćete krenuti u nešto novo i pozitivno za vaš život. Umiruće stvari oduzimaju snagu onim delovima života koji treba da nastave dalje.

SLIKA BROJ 2

SUOČAVANJE

Predstavlja sve ono unutrašnje, skriveno i mračno u vama. Može vam ukazivati na samozavaravanje, iluzije i konfuzije u životu. Vreme je da se pozabavite sa svojom nutrinom. Svojim ranjenim emotivnim poljem i strahovima. Trenutno niste u nekoj povoljnoj fazi života. Kada je sve teško i kada sve boli – jednostavno nema smisla bežati od sebe samog. Važno je raditi na sebi. Nije vam prijatno da se  bavite vlastitim demonima – ali sada ste u toj fazi i važno je da se suočite sa time. Ovo je važan ciklus čišćenja za vas i nikako nemojte ignorisati ovu poruku! Jedino što treba da uradite, je da se hrabro suočite sa mračnom stranom vaše ličnosti. Suočavanje i introspekcija su ogroman korak u rešavanju svakog problema. Najvažnije je pre svega da pomognemo sebi samima.

SLIKA BROJ 3

KRETANJE

Predstavlja putovanje, kretanje i fokus. Vi ste u fazi kretanja prema svom cilju. Važno je da zadržite vlastitu volju i odlučnost – kako biste uspeli u svojim nastojanjima. Disciplina je vaš jedini ključ. Spremni ste na velike promene i pozitivne novine u svom životu. Nemojte odustati – cilj je bliže nego što mislite!