Upoznavanje njegovih roditelja i kako da izbegnete greške

0
86
Upoznavanje njegovih roditelja i kako da izbegnete greške
upoznavanje
upoznavanje sa roditeljima

Svaka veza kad-tad stigne u fazu kada je upoznavanje njegovih roditelja sazrelo kao ideja. Kada već ugovorite taj susret treće vrste, nema dileme da želite da ih oduvate utiskom. Koristite neke od sledećih situacija, da dobijete epitet poželjne snajke, a koliko će to da traje nije ni važno.

Lifestyle blogerke od najvećeg autoriteta, a nije da ga nemaju, savetovale su koje kozmetičke proizvode da koristite, kako da se ponašate i oblačite, ne biste li svoju svekrivu oborili s nogu.

Sve je, tvrde stručne internetašice, u vašoj pojavi. Na osnovu tog prvog susreta, veza se razvija u određenom smeru. Ako vas Sveki prihvati kao novu članicu porodice, pred vama su svetli putevi.

Fokusirajte se na svoje vrline

Hvala draga blogerko, ovo je totalno revolucionarni savet. Većina žena misli da na prvi sastanak sa njegovim roditeljima treba ići u stilu “Nikola – Mi Nismo Anđeli”. Da žene nisu došle do ove informacije, teško da bi koja uspela da se uda.

Eksperiment sa garderobom

Evo još jedne korisne informacije. Ako ste planirale darkerski fazon da oduševite “In Laws”, moraćete da otkažete iznajmljivanje kostima. Tu varijantu razmatrajte, samo ako procenjujete da je sveki iz reda babaroga. U tom slučaju ne bi bilo loše da se pojavite u halloween fazonu i odmerite odmah na početku snage.

Dobro se naspavajte predhodnu noć

Pa kako bez ove sugestije, kako? After party sa svekijevcima ipak neće uroditi plodom. Lepo se naspavajte da vam mozak bude svež, kako vas sveki ne bi izdriblala u prvom napadu. Blogerka je sigurno na to mislila.

Stavite maskaru

U prevodu nemojte da se pojavite tamo kao vampir na tom sastanku. Znate koliko svekrve vole istaknute očne jabučice.

Obavezno rumenilo

Uh zdravlje na obraze da ljudi ne pomisle svakojake gluposti. Rumeni obrazi su odraz zdravlja, pa nemojte štedeti rumenilo.

Parfem pred upoznavanje

Blogerka savetuje da ne stavite više od pola bočice parfema za ovaj susret. Mogli biste izazvati neke dodatne alergijske reakcije, osim onih koji će izazvati vaš karakter.

Operite zube i očistite ih koncem

Trebalo bi objaviti ime ove blogerke. Sa ovim savetom je oduvala auditorijum. Konac i četkica, obavezna kombinacija, tvrdi ona. Jako je pametno oprati zube pred susret sa njegovim roditeljima. Ostalim danima manje više.