Teslino oružje – velika tajna je konačno otkrivena

0
141
Teslino oružje - velika tajna je konačno otkrivena

Konačno je otkrivena Teslina velika tajna. Teslino oružje, za kojim narodi Balkana ili bar oni koji Teslu smatraju svojim, tragaju već više od pola veka!

Nakon mnogo godina traganja i proučavanja spisa Nikole Tesle, otkriveno je dugo traženo Teslino oružje. Vođa istraživačkog tima, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je sledeće:

“Veoma smo uzbuđeni što smo u prilici da svim ljudima otkrijemo ovu tajnu. Njeno postojanje smo godinama naslućivali i pokušavali da je otkrijemo. Ukoliko bude iskorišćeno, ovo tajno Teslino oružje omogućiće narodima Balkana da postanu ozbiljniji faktor na svetskoj sceni” – rekao je izvor, a zatim otkrio o kakvoj tajni je reč.

“Tajno Teslino oružje zove se RAD”, rekao je naš sagovornik.

teslino oružje
teslino oruzje se zove rad

“Ovo neverovatno oružje omogućilo je Nikoli Tesli da otkrije naizmenični transformator, bežičnu komunikaciju, obrtno magnetno polje, radio prenos i još neke od najvažnijih pronalazaka u istoriji. Tesla je ovo tajno oružje skraćeno zvano RAD, a ponekad koristio i po 20 sati dnevno. Stoga slobodno možemo zaključiti da, ukoliko se pravilno koristi, nema neželjenih efekata po zdravlje čoveka ili njegovu okolinu”.

Rad je jedna prilično nedokučiva vrsta aktivnosti, tako da će, prema mišljenju našeg sagovornika, ljudima na ovim prostorima biti potrebno dosta vremena da ovo Teslino tajno oružje u potpunosti shvate i primene u praksi.

Naši narodi su navikli na svakodnevne aktivnosti koje su dijametralno suprotne radu. Neke od njih su ispijanje kafa, puš-pauze, spletkarenje, očijukanje sa kolegama i telefoniranje. Druga grupa svakodnevnih aktivnosti su prepucavanja na društvenim mrežama, blejanje u kafićima, gledanje i glasanje za Zvezde granda, Farmu i Zadrugu, rasprave o politici, praćenje sportskih rezultata, slavljenje Novih godina i svakojakih drugih svetkovina. I poslednje, ali ne i najmanje važne, su društvene aktivnosti praćenje javnog i privatnog života poznatih osoba.

Pored ovoliko društvene angažovanosti, negde je i sasvim logično što je tajna Teslinog oružja otkrivena ovako kasno.

teslino oružje
nikola tesla

Nasuprot društvenih aktivnosti, RAD se odvija na sledeći način: sednete i usresredite se na zadatak. Uklonite sve što vas može uznemiravati i predano rešavajte probleme. Ne razmišljajte ni o čemu osim o zadatku koji je pred vama. Ovo oružje, ukoliko se ispravno koristi, narodima naših prostora može doneti neslućene promene na bolje, o kojima uglavnom samo maštaju.

Analitičari, međutim, navode da će biti vrlo teško naučiti kako se rukuje ovim tajnim oružjem. Razlog tome može biti glavna misao koja se tokom celog dana mota po glavi našeg prosečnog građanina. A ona je sledeća “Gde mogu da nađem nekog da uradi ovo umesto mene, a ja da se ugradim u njegov honorar i da se nazovem menadžerom?”

Možemo se samo nadati da će, usprkos svemu, biti uspešno iskorišćen potencijal ovog – konačno otkrivenog – Teslinog oružja.

A koji Teslini izumi su promenili svet, možete pročitati ovde.

Izvor: duhovnamisao.com