Search for content, post, videos

Stariji muškarac, da li je bolji seks, kad je pravo vreme za vezu

stariji muškarac
stariji muškarac

stariji muskarac i mlada zena

Stariji muškarac –  tabu tema odvajkada, koja i dalje izaziva negodovanje u društvu.

U višim razredima srednje škole “stariji frajer” je bio onaj koji je tri generacije ispred devojke i to je tada bivala velika razlika u godinama.

Nešto kasnije, u periodu studiranja, generacijski jaz je sve preko 5 godina razlike. Nakon navršene 25.-e godine života “stariji muškarac” je barem deset generacija ispred.

Većina smatra jaz nenadoknadivim, i parovi najčešće ipak bivaju približnih godina.

Razjašnjenje

Nikako nije kul za klinke u srednjoj školi da se zabavljaju sa 10 godina starijim muškarcem, jer to ima svoje ime i to zakon sankcioniše. Devojčice u tom uzrastu nisu dovoljno zrele da ulaze u bilo kakve ozbiljnije veze, a stariji muškarac bi mogao da bude velika greška sa ozbiljnim posledicama. Sve do 23.-25.te godine, u zavisnosti od individualne zrelosti, devojkama se ne preporučuje eksperimentisanje ovog tipa. Kada postane dovoljno zrela i ona koja “bira”, sasvim je legitimno da se upusti u avanturu.

Stariji muškarac – bolji seks

Mladim ženama koje su nešto zrelije od svoje generacije potreban je izazov. Muškarac koji se često “družio” sa ženama, definitivno može da vas obori s nogu svojom seksualnošću. Pošto je već prilazio damama nebrojeno mnogo puta, isfiltrirao je neke od strategija. Vrlo dobro poznaje ženu kao senzualno, fizičko i emotivno biće. Njegova iskustva mogu da ostavljaju bez daha. Iskusniji frajer pristupa ženi sa većom pažnjom. Zahvaljujući svom znanju i umeću, lako će mu poći za rukom da vas za kratko vreme u potpunosti začara. Njihova determinisanost da dama bude srećna i zadovoljna, više je nego seksi.

Instant škola života i još ponečega

Stariji muškarac je idealan ukoliko uz njegove godine ide i zavidno obrazovanje. Eto vama besplatne instant škole u domenu opšte kulture. Učiti je uvek divno i bilo koja tema vrlo sporo zaista zastareva. Njegova putovanja, istraživanja i učenja vrlo brzo postaju i vaša. Uštedećete puno vremena prikupljajući korisne i zanimljive podatke vezane za život. Možete da uhvatite i po koji trik koji bi vam mogao pomoći kod vršenja procene ljudskih karaktera. Što je svakako jedna od nužnijih stvari koje odraslo doba nosi. Osim toga i vi ćete se osećati posebno, jer je on baš vas izabrao da budete njegova muza za dalje stvaranje i nadograđivanje u životu.

Jasna vizija

Za dame koje su stasale da znaju šta hoće, i spremne su da formiraju porodicu a još uvek su relativno mlade, stariji frajer bi mogao da bude pravi izbor. Neke žene zaista imaju želju da budu majke prilično rano, dok njihovi vršnjaci-momci i dalje trče po parku. Za starijeg muškarca, mlada žena je trofej i statusni simbol, a za ženu je stariji tip – emotivna stabilnost i poligon za učenje.