Search for content, post, videos

Šta žene žele, koga vole i kako biraju?

dame biraju
dame biraju

dame biraju

Kako žene biraju i šta zaista žele je dilema nad dilemama. Do danas nijedan filozof  nije ni približno uspeo da je reši. Milioni pripadnika ječeg pola pokušavali su da odgonetnu ovu tajnu nad tajnama, pa bi bio red sada da im se malo olakša put.

Alfa mužjak

Da li Alfa mužjaci mogu da budu birani ili biraju, to je veliko pitanje. Žene ih na prvu loptu vole i uživaju u njihovoj dominaciji. On je tako poželjan i nezavisan,pomalo grub, i dovoljno šarmantan. Pa zbog čega onda nastaju problemi, kada je sve u savršenom redu? Sve dok… Sve dok ONA ne poželi da preuzme kontrolu, a to je već nakon trećeg izlaska. Malo joj zasmeta njegov pokret rukom, ili neka zatupasta macho izjava. Procenila je da ga je nužno minimalno promeniti kako bi on konačno bio potpuno savršen. “Neka on odluči ono što ja hoću”- uglavnom je takav nastavak sage.

Romantični frajer

Sva ta pažnja i serenade, pa to je divno. Obasipanje stihovima, ružama i iznenađenjima. Vaš život se pretvorio u bajku, a jedina neizvesnost je da li ćete dobiti 250 ili 300 sms poruka od njega u toku dana. Sve teče kao po loju, do momenta kada on sastavlja desetu pesmu za svoju muzu tj. vas. Nije ta pažnja postala tako degutantna, koliko vaša svest o tome da će njegova inspiracija nestati ako se dublje povežete seksualno i emotivno. Brže bolje on postaje vaš najbolji drug, zajedno utapate tugu i tražite mu novu devojku.

Umetnik

On je tako divan i pametan. Širina njegovih misli nije saglediva ni iz jedne perspektive. U vezi sa umetnikom ne postoje svakodnevne gluposti i dosada. On je samostalan i vama ostavlja prostor da dišete. Gde je kukolj u ovom savršenom žitu?

Pa njegova perspektiva o budućnosti u životu uglavnom se nalazi na platnu ili rolni filma. Još biste to nekako i prihvatili, da vas nije onda zaboravio na žurci i otišao u nepoznatom pravcu sa 5 swing parova.

Naučnik

Kako je samo on pametan! Ideje koje ima kao da nisu sa ovog sveta. Ne dotiče ga svakodnevnica iako je solventan i u stanju da je hendluje. Koliko ste samo toga naučili o Njutnovim zakonima, poniranju tela, istiskivanju vode i termodinamici od njega. Koje ste samo gradivo propustili za 12 godina školovanja. Fizika je sve samo ne dosadna. Masa puta ubrzanje jednako je sila. Aplauz, naklon i opet aplauz, a da li je on svestan da ste vi njegova devojka ustvari ?

Idealan muškarac

Pre svega, mora da je zgodan. Ali ne previše, da ona ne bi morala da lomi kolena i non stop ga iznova osvaja. Prosečno zgodan. Možda čak i malo rahitičan. Lep, mora da bude lep. Ali ne onako kao devojčica ili beba, nego onako muški. Lep, a ružan – to je najbolja opcija. Pametan. E, bez pameti ne ide nikako. Da bude genijalac, a da ga je pritom lako izmanipulisati. Nežan, a grub u isto vreme. Romantični biznismen. Bogati siromah. Mlad, a zreo ili mator, a mladalačkog duha. Bitno je da je zreo, a da je ipak malo infantilan. Da je proračunat, a široke ruke. Niko ne voli stipse. Da je moćan, a da je osetljiv. Toliko.