9 razloga zašto je seks najbolji u letnjoj sezoni

0
80
9 razloga zašto je seks najbolji u letnjoj sezoni
sezoni
strasti u letnjoj sezoni

Većina ljudi uživa u letnjoj sezoni, a razloga za to je puno. Osim plaža i uživanja u vodi na otvorenom, seks se takođe visoko kotira na ovoj listi. Evo i nekih razloga zbog kojih je to tako…

1. Zbog vrućine nosimo manje odeće pa smo odmah i privlačniji. Leto je švedski sto otkrivenih tela. Uz svu tu otkrivenu kožu vaša mašta ne može a da ne radi sto na sat.

2. Seks u vodi nikad se ne zaboravlja.

3. Čari seksa na otvorenom. Šumarak, zalazak sunca, povetarac koji vam miluje golu kožu i seksualni užitak na neverovatnim nivoima.

4. Znoj podiže seksualno uzbuđenje. Telesni “sokovi” će još više rasplamsati strasti i razbuditi želju za seksom. Partnerovo oznojeno telo jednostavno nas mami da ga diramo.

sezoni
seks na plazi

5. U najboljoj ste formi. I oni koji ne vežbaju u toku godine se potrude pred leto kako bi se doveli u formu za kupaći kostim. S telom u dobroj formi raste samopouzdanje i sposobnost da se nesputano zabavljate.

6. Sa putovanjima idu i uzbudljive avanture. Ko u životu barem jednom nije maštao o ludoj letnoj ljubavnoj avanturi?

7. Pozitivna, razigrana letnja “vibracija” prenosi se i u spavaću sobu. Piknici, roštiljanje, kupanje, provođenje više vremena napolju podstiče bolje raspoloženje.

8. “Buntovnik” u vama se budi. Letnja vrućina čini nas pomalo divljima.

9. Dragi, možeš li me namazati kremom za sunčanje? I pri tome ne mislimo samo na mazanje leđa. Pustite svom muškarcu da vam namaže celo telo – doživite to kao predigru.