Saveti i ideje za proslavu Nove godine

0
128
Saveti i ideje za proslavu Nove godine

Da li je došlo do određene vrste prezasićenja i nedostataka ideja za proslavu Nove godine?

Verujte nam na reč da se to svima povremeno dešava, te da prosto ni toliko bogat izbor ponekad nije dovoljan našoj razmeženosti. Ali ne biste trebali da se prepuštate ovom osećaju, već se potrudite da svaki sledeći novogodišnji provod bude još bolji od prethodnog.

Mi smo odlučili da i sami pokušamo da vam pomognemo, te damo neke kvalitetne ideje o tome kako provesti ovaj praznik koji se slavi u celom svetu.

Ono što je važno jeste da ćemo dati predlog u vezi sa dobrim provodom, ali i drugim aktivnostima, koje će jednako upriličiti ovaj bitan datum.

#1 Novogodišnji provod u ekskluzivnim event salama

Ukoliko želite da novogodišnju noć provedete na veoma kvalitetnom nivou, slušajući najpoznatije estradne umetnike, uz vrhunsku hranu i odličan izbor pića, verujemo da su event sale za proslave idealne za Novu godinu.

Ambijent je na ovim mestima zaista prilagođen količini novca koju ćete izdvojiti, tako da nema potrebe da imate bilo kakve sumnje. Ukoliko ste oduvek želeli da posetite City Hall Nova godina je idealno vreme za to. Upravo je ovo jedna od event sala, gde ćete dobiti savršenu uslugu, odličnu atmosferu i zagarantovan provod sa svojim društvom.

Ukoliko ovo mesto ili neko drugo sličnog tipa bude vaš konačni izbor, potrudite se da rezervišete na vreme, s obzirom da je ozbiljan provod za Novu godinu potrebno isplanirati što pre.

Event sale već godinama unazad važe za najbolji izbor svih onih koji često posećuju najbolja gradska mesta i provod stavljaju na prvo mesto, kada je u pitanju slobodno vreme namenjeno uživanju.

Ovakvo gala veče i ambijent će podrazumevati da se gosti doteraju i prikažu svoji elegantni stil!

#2 Sadržajno veče za mirnu proslavu Nove godine kod kuće

Ukoliko već niste planirali odlazak u provod za novogodišnju noć, jer niste preterani zaljubljenik u čitavu euforiju koja obavija ovaj period, ostanak kod kuće može biti jednako dobro rešenje.

Veoma je teško odoleti euforiji koja nailazi krajem decembra i dobija svoju kulminaciju tokom popodneva i večeri 31. decembra, te je stoga mali broj onih koji zaista ostanu kod kuće. Pa ipak, apsolutno možemo razumeti sve one koji se odluče za mirno veče sa partnerom ili u krugu porodice.

Ostanak kod kuće za ovaj datum ne znači nužno i dosadno veče!

Na vama je da osmislite koncept večeri, nabavite piće, hranu, grickalice i pozovete najbliže prijatelje. Ovo veče može otići u dva pravca.

Prvi je da napravite filmsko veče, udobno se smestite, pojačate zvuk i napravite pravi kućni bioskop. Ako vam deluje kao previše mirno za novogodišnju noć, imamo rešenje i za vas.

Koktel veče i degustiranje ovog alkoholnog osveženja? Verujemo da sada zvuči dosta bolje. Osmislite kartu pića, kupite alkohol i degustacija u vašem domu može početi!

Prednost ostanka kod kuće je u tome da ćete izbeći gužvu, a sačuvaćete energiju za neke od narednih dana kada možete proslaviti reprizu.

#3 Kvalitetno putovanje će rešiti sve nedoumice

Kako se približava Nova godina, svima je dobro poznata tenzija koja se javlja u društvu, ukoliko organizacija za proslavu nije ugovorena na vreme.

Ukoliko želite da izbegnete sve ovo, a često vam se dešavaju sukobi mišljenja sa prijateljima oko toga šta će biti izbor za proslavu novogodišnje noći, odlučite se  za putovanje sa partnerom ili par pdlučnih drugara i drugairca, i krenite ka nekoj od omiljenih destinacija u Evropi.

Opcija je zaista puno, a neke od najčešćih suBudimpešta, Prag, Beč i ostali gradovi koji su relativno blizu turistima sa naših prostora, a dobro su povezani auto-putevima.

Svaki od ovih gradova ima svoju draž za turiste, posebno u zimskom periodu oko Nove godine. Okićeni trgovi, kuvano vino na svakom ćošku i lokalni specijaliteti prosto će vas mamiti da što više vremena provedete napolju.

Toliko je opcija za obilaženje spomenika kulture, muzeja, trgova, kafića, restorana, da prosto nećete moći da se odlučite.

Pripremite se za putovanje sopstvenim automobilom i uživajte u blagodetima evropskih prestonica.

#4 Etno kuća na planini – idealna za romantično putovanje sa partnerom

Ukoliko sebe možete da zamislite sa svojim partnerom u romantičnoj kolibi, uz upaljen kamin, vino, dobru knjigu, odlazak na neku od planina u Srbiji je pravi izbor za vas.

Za ovakvo putovanje sa partnerom nije presudna sama lokacija, koliko je važno da bude što udaljenija od uobičajene gradske gužve. Savršen recept za putovanje sa partnerom za Novu godinu.

Nabavite sve što vam treba od hrane, parkirajte svoje vozilo i uživajte u zimskoj idili makar na nekoliko dana. Iako je svojevrsno putovanje, za razliku od posete gradovima u Evropi zapravo jeste pravi odmor, gde ćete napuniti baterije i spremno dočekati početak Nove godine.

Isprobajte i uvidećete koliko može da bude lep pogled iz ušuškane kućice ka zavejanim predelima u daljini.

Trudili smo se da tokom predlaganja opcija za proslavu Nove godine budemo što raznovrsniji i pružimo dovoljno izbora, koja će učiniti da se zadovolje želje naših čitalaca, koji imaju istančan ukus.