Pristojnost u odevanju je nešto što obara s’ nogu!

0
78
Pristojnost u odevanju je nešto što obara s' nogu!

 

pristojnost odevanja
pristojnost odevanja

Pristojnost odevanja je nešto što bi već trebalo da se uvede kao predmet u školama, kategorija usko-kratko-providno, ne samo da izlazi iz mode, već je i naučno dokazano da muškarci više obraćaju pažnju na ono što “ne vide”. Danas je sve teže i ređe naići na obučenu devojku koja pleni senzualnošću i sofisticiranim seksipilom, banalizacija ženskog tela dovedena je na maksimum. Sve češća je pojava da mlade devojke koriste internet gotovo kao sredstvo za podvodanje sopstvenog tela, da, oko njih se diže najviše prašine, a zna se koliko se prah brzo vraća na tlo.

Mlađim devojkama svakako više pristaju ovakvi gafovi, vremenom uče, i grade svoj stil. Važnije od samog oblačenja je kontrola i usmeravanje svog seksipila, i naravno samopouzdanje koje žena stekne, upravo u tom “kroćenju” sebe. Dakle, ideja nije da suzbijate svoju senzualnost, naprotiv, treba da naučite da je kanališete i oslobađate onda kada je to zaista potrebno. Kada savladate pravu veštinu zavođenja, vaš svedeni ali ipak upečatljivi stil postaje samo veliki plus.

Nema ništa lepše od mlade dame sa stavom, stilom, obrazovanjem, umerenošću u svemu što radi osim u ambicijama da bude uspešna i zabeležena u istoriji kao neko ko je uradio nešto značajno za nauku ili društvo, i u ambicijama da ima što može više dece u životu!

Pristojnost u odevanju je nešto što uvek obara s’nogu sagovornike, muškarce, rođake, autoritete. Ona vam itekako pruža mogućnost da svoju odevnu kombinaciju začinite nečim svojim, ostavite onaj svoj štambilj prepoznatljivosti i ličnosti koju gradite tolike godine. Pristojnost je must have asesoar za jesen/zimu 2016.!