Search for content, post, videos

Trendi cipele za JESEN 2016.

 

Jesen 2016. donosi mnoštvo super-trendova među kojima su i velika iznenađenja poput patkastog kljuna i otkačenih trendi visokih potpetica.

prada-rtw-fall-2016-shoes-1

jesen donosi nesto sasvim neocekivano

Poslednjih nekliko godina ogromna je sloboda u modnom izrazu, te ukoliko imate dobro izgrađen svoj stil, koji god komad odeće da odaberete i napravite dobar spoj – svakako ćete biti IN.

Na tržištu mode je ogromna konkurencija, isto tako i neograničen izbor neverovatnih dizajnerskih rešenja za cipele. Nije teško pronaći idealan par za sebe, jer su ove jeseni pokriveni svi “ukusi”.

 

Salonke

Kombinaciju trendi širokih pantalona i krop topa optimizirajte salonkama, i vaša figura će zasigurno zablistati. Jesen i proleće su svakako najzahvalnija godišnja doba za ovaj tip cipela.

Urbane patike

Da li se to opet proizvode “toptenke”?! Ne, ali liče. I super izgledaju uz taj famozni NY šetački look, gde je akcenat na udobnosti i utopljenjim stopalima, kad jesen donese severac na ulice Velike Jabuke.

Modifikovana klasika

Pariz je svakako prvi sinonim za modu, ovogodišnji fashion week pokazao je i malo klasike, crni velur uz naravno odgovarajuće koktel haljine. Štikle izgledaju potpuno ludo i drugačije, a dizajn same cipele izgleda kao spoj kraja devedesetih i početka XXI veka.

fall_winter_2015_2016_shoe_trends_thigh_high_boots2

potpuna sloboda kako u dizajnu tako i u vasem odabiru

Patkasti kljun

Neverovatan povratak ovog dizajnerskog rešenja koje su mnogi smatrali da je otišlo u nepovrat. Zanimljive boje i dizajn su tu da demantuju takve pretpostavke. Uz dobar rustični kaput i jednostavnu suknju, možete sjajno da ukombinujete ovakve cipele. Jesen donosi posebne tonove tako da će i cipele biti u skladu sa tim. Verovali ili ne – pliš je jedan od materijala koji ćete moći da vidite u ponudi.