Search for content, post, videos

Pogledajte šta govori o vama vaš omiljeni cvet

cvet

Kratki kviz zanimljive psihologije otkriva neke od vaših osobina. Koji je vaš omiljeni, od ponuđenih cvetova, odlučite se i pogledajte šta to znači.

cvet

omiljeni cvet – ruža

cvet

omiljeni cvet – gerber

cvet

lale

cvet

orhideje

Ruža

Što je lav u džungli, to je ruža među cvećem. Ne možemo u tekst da stavimo odgovarajući smajli. Ako je izbor broj jedan za vas ruža vi ste klasičan tip dame sa ljubavnom pričom do kraja života. Više vam prija restoran i bioskop nego provod do zore u zadimljenom klubu. Vi ste osoba koja obožava ljubavne komedije i radujete se srećnom kraju.

Gerber

Vi ste pripadnik Bohemian populacije koja voli jednostavnost, uživa u prirodi i malim stvarima. Žene koje vole gerbere uglavnom iritira ekstravagancija i luksuz. Smatrate ih nemoralnim više nego nepotrebnim,  a sve zbog  konstantne težnje za dubljim smislom svega pa, razume se, i ljubavi.

Lala

Sve što je lepo kratko traje, vi ste kao umetnička duša, vrlo svesni prolaznosti. Živite za trenutak, za sada, danas, jer onda jednom od uspomena se živi. Uživate u proleću i suncu, u društvu važite za okorelog optimistu. Volite da posvećujete pažnju drugima. Prijatelje doživljavate blisko kao svoju porodicu, pa u svojoj “kolekciji” čuvate i one iz najranijeg detinjstva.

Orhideja

Poseban cvet, drugačiji karakter. Mnogi ljudi vas doživljavaju kao čudake, takav ostavljate prvi utisak. Svoj svet sebično čuvate i delite ga samo sa brižljivo odabranim ljudima. Veoma ste odani, čuvar tajni, pa vas okruženje često doživljava kao ličnog psihologa. Uživate u kasnim noćnim satima, više nego na dnevnom svetlu.  Vama je nužno vreme u samoći kako biste pregrupisali svoju energiju.