Search for content, post, videos

Karneri su se vratili u modu. I izgledaju bolje nego ikada.

karneri

Iako se već godinama čini da moda nema šta da nam ponudi i da se svelo na reciklažu starih trendova, koji se bojama prilagođavaju novim trendovima, sezona proleće/leto 2017.-e godine je jedna od lepršavijih. I to zahvaljujući povratku karnera. Karneri su bili apsolutni modni hit tokom sedamdesetih godina 20.-og veka, ali su se vratili 40 godina kasnije. I, čini nam se, zablistali u svom punom sjaju. Mi vam nudimo neke odevne predmete za koje mislimo da su ih karneri popravili.

Karneri i pantalone

karneri i pantalone

karneri i pantalone

Ova kombinacija zvuči potpuno nemoguće, gotovo smešno kada je izgovorite. Ali, krajnji rezultat je i više nego zadovoljavajući. Crne pantalone obogaćene karnerima deluju potpuno šik i urbano. Pri tom su veoma udobne i za njih vam uopšte nije potrebna savršena figura.

Suknja sa karnerima

karneri

suknja sa karnerima u novom ruhu

Suknje kojih se većina seća. Trend za proleće/leto 2017.-e godine ih je osvežio i išarao. Prema našem mišljnju, suknja sa karnerima je efektnija ukoliko je kratka. Stoga vam nudimo i takve predloge. Veoma lako se kombinuje uz visoke  potpetice, baletanke ili patike. Izbor je na vama.

Haljina sa karnerima

karnerima

kombinacije sa karnerima

Svetskim modnim pistama su ovog proleća prošetale manekenke u najšarenijim i najlepršavijim haljinama koje krase jasno je – karneri.

Poslovni dress code

karneri

biznis dreskoud i karneri

Ukoliko ste neko ko trendove želi da utka u svoju poslovnu svakodnevnicu, sjajan predlog je bela košulja. Ona je kapetan svačijeg garderobera, a ova sa karnerima vašoj kombinaciji daće poseban začin. Strogo poslovna linija košulje, sa dodatkom karnera, sjajan izbor za prolećni radni dan.