10 stvari na koje se žene opako LOŽE

0
99
10 stvari na koje se žene opako LOŽE

 

Šta žene hoće čuvena je zagonetka od iskona. Poruka muškarcima za bar blago razrešenje te dileme, iz ženskog ugla.

pretty girl listening music on old gramophone isolated on white in studio
zene koje znaju sta hoce znaju i kako to da urade

1. Ukazivanje poverenja i podrška

Ženama je na duge staze više nego potrebno poverenje partnera, ne samo u seksualnom smislu, već i poverenje da znamo šta i kako radimo, i naravno podrška za ono što radimo. Ovakav tretman ženi omogućava da se nesmetano razvija u bolju verziju sebe i zahvaljujući tome veza ili brak uvek dobijaju neke nove dimenzije.

2. Topla kafa ili čaj ujutru na dar

Žene imaju milijardu obaveza u toku dana i gotovo sve vreme usredsređene su na druge (ljude), pogotovo ukoliko imaju decu. Skuvana kafa ujutru učinila bi život daleko lakšim, a partnera drastično poželjnijim. Tog popodneva pranje njegovih čarapa i veša biće prava pesma.

3. Slatkiši

Bez obzira u kom je raspoloženju žena uvek blagonaklono gleda na slatkiše. Izvadite iz džepa makar kesten desert i nečija draga biće ozarena od sreće! Za teže prestupe je tu ipak bombonjera ili odlazak u poslastičarnicu.

4. Priznavanje greške i izvinjenje

Svi greše, pa čak i žene. Doduše, daleko ređe, ali izvinjenje od strane njegovog visočanstva princa za neki pogrešni postupak visoko će biti cenjeno i prihvaćeno oberučke.

5. Zajedničko kupanje

Kupka uz sveće i vino, onaj momenat kada ste zastali u životu i posvetili nekoliko sati samo svojoj ljubavi, vinu i maženju.

6. Obraćanje pažnje na osećanja i stinice

Možda jedan od najtežih zadataka, jer i muškarci i žene svakodnevno prolaze kroz hiljadu izazova. Obratiti pažnju na partnera i njegova osećanja gotovo je nemoguća mislija. Iskreno “kako si” ili “da li je sve u redu, zašto si neraspoložena” značiće više nego buket od hiljadu ruža.

7. Čuvanje od raznih čudovišta

Zar nije mrak dovoljno strašan, nego baš moraju da se pojave i sve te strahote poput pauka, leptira, bube ili guštera. Dragi koji se izbori protiv ovih nemani, štiteći svoju izabranicu, biće njen vitez u sjajnom oklopu.

8. Obeležavanje važnih datuma

Jedna od stvari koje žene najviše zameraju svojim muževima/momcima je kada zaborave rođendane i razne godišnjice. Poznavanje tematike datuma za muškarce je ogroman plus. Ženu će sam gest čestitke neverovatno usrećiti, naravno da ni poklončić nije na odmet!

9. Pomoć oko dosadnih poslova

Kućnih obaveza je bezbroj, čak i kada je sve na mestu moglo bi još ponešto da se uradi. Ima dana kada je žena bukvalno na ivici snage i kada ne može dalje, tada bi pomoć itekako dobrodošla, od olakšanja bilo kakve vrste tereta – ljubav bi samo rasla, a možda bi ostalo čak i snage za horizontalne akcije.

10. Kompliment i spontani zagrljaj na putu do spavaće sobe

Žene se strašno lože na komplimente koji se udeljuju u toku strastvenog zagrljaja i poljupca. Ako ona zna koliko je poželjna znaće i muškarac koliko je srećan što mu baš ona pripada!