Search for content, post, videos

5 stvari koje muškarci ne podnose kod žena

ne podnose
ne podnose

muskarci ne podnose bezobrazluk

Studentkinje Ženskih Studija u Kanadi napravile su duhovitu anketu o tome šta muškarci apsolutno ne podnose kod žena. One su odlučile da naprave presedan u svom studiranju i izađu u javnost o stvarnoj slici koju muškarci imaju o ženama. Ispitanici nisu birani ni po kojim kriterijumima. Anketa je urađena na ulicama Montreala i ko god je bio raspoložen za priču odgovarao je na pitanja. Na kraju su se rezultati sveli na listu od pet stvari prema srodnim odgovorima.

1.Bezobrazluk

Na vrhu top liste je bezobrazluk. Na to se nadomešćuje neukusna nadmenost i nepristojno žvakanje žvake u toku razgovora. Ako bezobrazluk prati glupost i neznanje, te žene vrlo brzo ispadaju iz fokusa muškarca.

2.Pušenje na ulici

Jači pol smatra da je pušenje na ulici ozbiljno ugrožavanje estetike tako sofisticiranih bića kao što su žene. Od ove pojave gnušaju se i mnoge dame. Da li je stvar konzervativnosti ili čiste estetike, ostaje pitanje jer žene to isto najčešće ne zameraju muškarcima.

3.Preterana šminka

Mnogim momcima bi preterana šminka bila na vrhu top liste, međutim zbrajajući odgovore ipak se našla na sredini. Jači pol smatra preteranu šminku pre svega nepotrebnom. Odmah zatim i obmanjujućom, a na kraju i stravičnom prilikom buđenja pored devojke koja je prethodnu noć imala “smokey eyes”.

4.Crni špicasti nokti

Evo još jednog dokaza da se žene ne sređuju samo da bi ih muškarci primetili. Svetski hit crni stileto (špicasti) nokti bili su kao manikir epidemija, momci ih smatraju odbojnim, podsećaju ih na noć veštica.

5.Nabadanje na štiklama

Stilski prekršaj broj jedan. Čak i kada je žena skockana bez greške, i sve na njoj ukomponovano bez premca, nabadanje na štiklama ume da sruši celu romantičnu predstavu o dami i nastane ogroman preokret u perspektivi. “Hodanje na štiklama, vežbajte kod kuće” – poručuje jači pol.