Search for content, post, videos

Nedeljni horoskop: Vaga spas traži u frižideru, Strelac će mnogo da se ujeda za jezik

horoskop
horoskop

doba ribe

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana (od 26. februara do 5. marta) čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Na poslu vas očekuju problemi na šta ukazuje usporavanje Venere pred retrogradno kretanje koje će se dogoditi krajem perioda. Mars se odvaja i formira egzaktnu opoziciju sa Jupiterom iz sedmog polja što nagoveštava brojne nesporazume na radnom mestu. Izbegavajte loše finansijske poteze i rasipanje novca. Ljubav – Odvajanje Marsa od Venere koja usporava i kreće se retrogradno znak je slabosti veze, braka i svega gde ste emotivno angažovani. Partner je u težem položaju, pa se potrudite da mu pomognete i budete oslonac. Zdravlje – Moguće su iznenadne virusne infekcije grla. Čajevi su trenutno najbolji lek.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Venera, vaš vladar okreće se retrogradno u dvanaestom polju i ukazuje da će svaka nedaća naći put do vas. Nije vam lako, ali srećom, situacija u kojoj se nalazite je privremena i ukoliko budete maksimalno strpljivi, uspećete lako da prevaziđete većinu problema. Ljubav – Nećete uspeti da se snađete u događajima koji su pred vama jer vam nije jasno odakle problemi naviru. Tokom ovog perioda vrlo je bitno da budete uzdržani od suvišnih i brzopletih akcija. Ne podležite želji osobe da se vrati u vaš život, jer je nepouzdana. Zdravlje – Čuvajte se povreda u saobraćaju. Bezvoljnost je takođe jedna od zamki koja može da ugrozi vaše zdravlje.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Merkur, vladar znaka upravo je ušao u Ribe i pitanje karijere stavio na dnevni red. Ovih dana najvažnije je da se izborite sa velikom količinom napetosti koju nosite u sebi, a koja lako može da bude autodestruktivna. Nezadovoljstvo na poslu, zastoji i osujećenost planova zahtevaju maksimalno strpljenje. Ljubav – U vašem polju partnerstva nalazi se Saturn što već duže vreme remeti stanje. Kad je reč o emotivnom životu, imate utisak kao da ste zaglavljeni u živom pesku i što se više trudite da isplivate sve vam je teže. Zdravlje – Utehu za iracionalne strahove neki pripadnici znaka traže u alkoholu.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Mlad Mesec u vašem devetom polju ukazuje na kontakte sa inostranstvom i povoljne poslovne vesti. Iako prisustvo Venere u desetom polju ukazuje na probleme, uspećete da se usaglasite sami sa sobom. Ljubav – Retrogradnost Venere, iako u vašem polju posla, prvenstveno ukazuje na problem u emocijama. Zato je potreban smiren i pametan pristup svakom, čak i najmanjem emotivnom problemu jer u protivnom lako može doći do sukoba sa partnerom. Zdravlje – Emotivno ste izuzetno zadovoljni, pa ste samim tim i zdravi. Većina Rakova najčešće je podložna psihosomatskim oboljenjima.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Ulazite u period koji je odličan za nove početke, ali pre toga moraćete da raščistite sa starim navikama i osobama koje vas sputavaju. Svi ostali će biti sprečeni retrogradnošću planeta da deluju i da se organizuju na potreban način. Zato iskoristite ovako povoljnu situaciju jer je pitanje kada će se sledeći put pojaviti. Ljubav – Veza sa partnerom je na prekretnici i potrebna je nova energija za njeno obnavljanje ili će doći do razlaza. U ovakvim situacijama ne pomažu mnogo ni inicijativa niti odlučnost, jer je rešenje u rukama sudbine. Zdravlje – Najveće muke zadaju vam stres i oscilacija krvnog pritiska što utiče na kardiovaskularne tegobe.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Imate utisak da vam ništa ne polazi za rukom. Donekle ste u pravu jer prelaskom Merkura u Ribe o svemu odlučuju drugi. Nalazite se na nekoj vrsti procene i zavisite od tuđeg mišljenja, pa će biti nezgodno ako počnete da se inatite. Budite pragmatični. Ljubav – Uz mlad Mesec, prisustvo Merkura u vašem polju partnerstva siguran je znak da se nalazite pred bitnom promenom. Zato pazite da se ne zalećete i menjate neke nepotrebne stvari ili ono što dobro funkcioniše, jer je moguće da će izazvati veći haos nego što mislite. Zdravlje – Bilo bi poželjno da proverite stanje krvnih sudova i nivo šećera u krvi.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Imajte uvek na umu da sve što je lepo kratko traje jer će period optimizma nestati sa retrogradnim kretanjem Venere, vladarem vašeg znaka. S druge strane, Jupiterova retrogradnost u prvom polju onemogućuje kvalitetne poslove. Strpljenje u kombinaciji sa razumom jedini je način da prođete bez velikih posledica. Ljubav – Mars i Venera se razdvajaju u vašem sedmom polju i uzrokuju problem koji postaje već vrlo vidljiv. U emotivnom životu sve će se vratiti nekoliko koraka unazad, a moguće je da će se pojaviti i osobe iz prošlosti, što će dodatno zakomplikovati situaciju. Zdravlje – Pojačana depresija utiče da spas tražite u frižideru, što samo pojačava zdravstvene probleme.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Neke nedostatke i mane trebalo bi što pre da stavite pod kontrolu. One se pre svega odnose na želju da manipulišete ljudima i držite sve konce u svojim rukama. Retrogradni Jupiter u dvanaestom polju ukazuje na preterivanje u svakom pogledu, pa se lako možete zaplesti u nezgodne stvari. U ovom periodu donećete važne poslovne odluke. Ljubav – Marsovo odvajanje od Venere u slučaju emocija jasan je znak novih i dinamičnih dešavanja. Zato dobro razmislite o vrednosti trenutne veze da je ne biste menjali za nešto nebitno i prolazno. Zdravlje – Bolovi u grudima mogu biti posledica srčanih smetnji ili problema sa plućima. Smeta vam nerviranje, ali i pušenje.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – U ovom periodu poželjno je da budete veoma pažljivi i oprezni u ponašanju. Saturn predugo opterećuje vaš znak, a vladar Jupiter je slabiji nego ikada. Setite se izreke “jezik kosti nema, ali ih lomi”. Posledice pogrešno izgovorenih reči mogu biti nesagledive. Ljubav – Merkur, planeta koja upravlja vašim poljem partnerstva ulazi u znak svog izgona i na taj način najavljuje velike probleme u emotivnom životu. Spas pokušavate da nađete u bekstvu, ali na taj način samo se otuđujete od partnera. Zdravlje – Moguće su manje tegobe sa žlezdama i hormonima, kao i psihički poremećaji. Ali, ukoliko ništa ne preduzmete uskoro mogu prerasti u veći zdravstveni problem.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Upornim zalaganjem imate šanse da postignete sve što ste naumili. Jedina opasnost vreba u obliku isključivosti i zainteresovanosti za sebične interese. U desetoj kući nikad slabija signifikacija Jupitera znak je promena na poslu. Ljubav – Iako vas retrogradno kretanje Venere ne pogađa direktno, tokom narednog perioda u emotivnom životu mogu se pojaviti određeni problemi u vezi. Komunikacija sa partnerom biće opterećena brojnim nesporazumima. Zdravlje – Iako imate sve preduslove za dobro zdravlje javljaju se problemi u obliku preosetljivosti. Bezrazložno nezadovoljstvo utiče na nekontrolisano uzimanje hrane.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Iskoristite višak energije za veliko spremanje. Konfliktnu situaciju na poslu za sada držite pod kontrolom. Ceo period proći će u znaku mira, reda i rada. Ne očekujte ništa spektakularno. Dinamični aspekti u polju novca najavljuju povećanje zarade. Ljubav – Već duže vreme prisutna je konfuzija u emocijama. Prilagodite se dešavanjima i imajte uvek spreman odgovor na sve vrste ponuda, ali sa vremenskom zadrškom. Samo ovakvim ponašanjem uspećete na najlakši način da prevaziđete trenutne probleme. Zdravlje – Budite veoma oprezni jer postoji opasnost od povređivanja. Veoma ste napeti, ali sve ostale zdravstvene probleme uspevate da sanirate na vreme.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Imate lošu naviku da započinjete više poslova istovremeno i da malo toga privedete kraju, što će tokom ovog perioda pospešiti konfuzni Merkur koji se nalazi u prvom polju. Ljubav – Odnosi sa partnerom nisu najbolji, na šta ukazuje položaj Merkura, vladara sedmog polja. Novi problemi se nadovezuju na već viđene u prošlosti. Posebno je problematična odluka da obnovite neku staru vezu. Zdravlje – Loša cirkulacija i spondiloza zahtevaju lekarsku intervenciju.

Izvor: novosti.rs