Search for content, post, videos

Voljena si žena, ali evo zašto te muškarac napušta iako te voli!

Žena na rastanku

rastanak

Žene umeju dobro da rade neke stvari koje na kraju balade učine da ih njihovi partneri napuste, u nemoći da se bore sa nekoliko stavki koje, kao da su gotovo univerzalne za žene. Stvari sa spiska dole, izuzetno “teraju” muškarce od svojih izabranica dugoročno, a žene glasićima u svojoj glavi ne mogu da se odupru na pravi način i permanentno rade sledeće stvari, što u njihovim partnerima nimalo ne budi nadu da će se žena promeniti:

1. Ona pokušava da ga promeni

Mnoge promene u vezi i braku se dešavaju kod oba partnera ali konsantno podrivanje integriteta nije nimalo zanimljivo. Ukoliko konstantno ukazujete svom partneru na njegove “pogrešne” načine na koje radi određene stvari i osobine, ne očekujte da će se zadržati predugo u vezi.

2. Njen uspeh

Vrlo su retki muškarci koji mogu da se nose sa uspehom svoje žene, ukoliko je njena karijera u konstantnoj uzlaznoj putanji – tek je to nepodnošljivo. Njima prosto hormoni i potreba da zaštite i na neki način dominiraju u odnosu, “kažu” – da je vreme da se krene dalje.

3. Preterano zvocanje

Zvocanje je zaista najnapornija pojava u braku i vezi. Žene su više sklone ovoj disciplini jer su upućenije na detalje, naravno ni muškarci nisu operisani od ove boljke. Ukoliko je žena konstantno nezadovoljna i širi frekvenciju napora u većem delu dana, on će da pobegne glavom bez obzira. Najstrašnija faza je “ok ,izbacio si smeće, mogao si to još juče da uradiš”.

4. Nedovoljno seksa

Ovo je jedan od poznatijih razloga zašto muškarci prestaju da se trude oko svojih voljenih partnerki. Odbijanje i nezainteresovanost za seks, nateraće ih da počnu da se “snalaze” van kuće podrazumevano. Na kraju ili odu, ili varaju dok god ih hormoni gone.

5. Poređenje

Ogromna greška koju pravimo je što poredimo svog partnera sa drugim muškarcem, to je krajnje suludo. Na ovaj način napadate njegovu suštinu, sve ono za šta on živi i trudi se. “Ali Janko i Mara idu u Grčku na more”, u prevodu znači Janko “vodi” Maru a ti mene ništa, i nigde. Uostalom zamislite obrnutu situaciju. Skrušenost će odraditi svoj deo zadatka, on će da shvati koliko je pogrešan za vas i na kraju će napustiti pozornicu.

6. Preterano Ti + Ja = srca dva

Svima je potrebno slobodno vreme i neki kutak gde se pune baterije o svom ćeifu. Ukoliko insistirate da sve i stalno radite zajedno, sigurno će vam oboma dosaditi. Nemojte da očekujete od svog muškarca da vas konstantno animira, mora svako od vas da ima svoje vreme za uživanje. Ne zanemarujte svoja prijateljstva i hobije prilikom stupanja u brak.