Mentalno silovanje naroda prenošenjem predstave Bitefa

0
76
Mentalno silovanje naroda prenošenjem predstave  Bitefa
bitefa
stop mentalnom silovanju naroda

Odavno već nije “Kosovo najskuplja srpska reč”, prešli smo u fazu kada je to postala reč PORODICA. Esktremna predstava Bitefa, ovih dana podelila je region na “zatucane tradicionaliste” i visprene uzdignute mega intelektualce sa Tvitera. Naime ovi zatucani, budale, koji samo žele da sačuvaju živu glavu svoje porodice, ukoliko se izjasne kao heteroseksualci, porodični, pa još na sve to i Srbi, odmah bivaju prozivani primitivnim fašistima.

A ko ih tako proziva, dugačka je lista. Počev od prosvećenih i visokointelektualnih baba pa do njihovih sledbenica i sledbenika. Ideju neoliberalizma i tzv sloboda i ljudskih prava sprovode oni koji, u suštini i suštinski, slobodnim ljudima žele da oduzmu vazduh koji dišu. Na način, da nas bombarduju sa svih strana, idejama i vrednostima onih, koji žele sve, samo ne dobro našoj deci. Svima je jasno o kome se radi i na koje sve perfidne načine žele da prođu i dođu do svesti naših pokolenja. Pa da kroz manipulacije sa raznih strana, promene bukvalno genetski kod čitavog naroda. Da nas obezglave i nateraju da budemo poput lutaka na konopcima, i prihvatimo svaku izopačenost koju nam serviraju.

Klikću ovih dana moderne feminacistkinje i pametnjakovići, zgražavaju se nad onima koji žele zaista slobodu. Slobodu da se kaže NE, onome što se smatra pogubnim. Zar demokratija nije vladavina naroda, tj većine? Jesmo mi to nešto pogrešno naučili u školi? Izgleda da se definicije, koliko god egzaktne etimološki bile, svakodnevno prilagođavaju onima, koji imaju najviše moći. Bar im se tako čini za sada, tako im deluje, jer uspevaju da jašu po daleko brojnijim neistomišljenicima. Verujem i nadam se, ne zadugo!!!

Predstava u kojoj muškarci ližu jedni drugima dupeta, kakvu korist estetsku i moralnu može da donese bilo kome?

Da uzmemo i da može nekome, u redu, zar to nije rang pornografije? Ona, koja ni u kom slučaju ne bi smela da se emituje putem javnog servisa za koji su građani Srbije obavezni da plate račun. Pa ima li nekoga sa glavom na ramenima u uredništvu RTS koji poznaje zakone? Pošto je jasno već da nema nikakvu moralnu i estetsku normu utkanu u svoju ličnost i svest.

Verujem da bar 90% onih koji plaćaju pretplatu za javni servis razmišlja na sličan način o ovakvom mentalnom silovanju koje se emituje i vrši na sve načine preko nacionalnih frekvencija. Pomeraju se granice bolesti, stižemo i na dno ambisa. Zar bez pobune? Porobljavaju nas oni bez duha, umišljenog intelekta, slobodom koju su nama oduzeli a sebi dali. Seku nas kao onda za vreme dahija. Nadam se da će i ovoga puta u jednom trenutku stvarno biti dosta i da će se narod od muke probuditi i pobuniti!