Jesenji horoskop, dobrodošla jeseni, drago moje leto…

0
93
Jesenji horoskop
jeseni
dobrodosla jeseni

Dobro došla Jeseni, drago moje leto… jedno veliko hvala za sve lepote i toplote… I već uveliko Sunce ulazi u znak Vage. Počinje nam zlatna jesen, koja nam donosi kišna jutra, neke tuge i sete, čizme, jakne, kišobrane. Sve obojeno sivom i zlatnom bojom…

Sunce u znaku Vage je pokazatelj da se smirujemo na neki način. Posebno se ovo odnosi na vatrene i na vazdušne znakove. Dok će vodeni i zemljani biti pod uticajem nekih zakasnelih problema koje nisu rešili pre. Sunce u ovom znaku simbolizuje početak jeseni jer je ovo kardinalni znak, a kardinalni znaci su oni koji nešto započinju…

Ako bismo krenuli o kardinalnim, Vaga je jedan od njih. Za Ovna  se može reći da voli sve da započinje i da u svemu bude prvi, pa makar to bilo i nešto lokalnog karaktera. A kad Jupiter 10. oktobra izlazi iz znaka Vage, to će Ovnovima doneti pokretanje nekih novih stvari, novih poslova i novih  susreta u ljubavi. Jupiter u Vagi svim Ovnovima je priredio da se osećaju ukočeno i bukvalno im nije dao mogućnost da biraju. Znači, za Ovnove stižu bolji dani…

A Rakovi, kao drugi kardinalni znak, u narednih mesec dana baviće se porodičnin odnosima. Samo što će biti povredjeni od nekog člana porodice verbalno, jer su inače Rakovi skloni preterivanju. Pa će muški član porodice da bude glasniji, oštriji, impulsivniji i izgovoriće reči koje nisu nimalo lake.

Kad su u pitanju Vage, srećan im rođendan sa željom da proslave odlazak Jupitera jer se nije proslavio u ovom znaku. To najpre govori o čestim kvadratima koje je Jupiter iz Vage pravio sa Uranom u Ovnu i sa Plutonom iz Jarca, tako da su Vage često bile na životnim raskrsnicama gde su bile iznenađene svim onim što im se dešavalo… Tako da će ovaj oktobar njima da donese osećaj olakšanja jer će Jupiter ući u znak Škoprije. To  Vagama može doneti neke nove povoljne momente na planu posla i zarade…

A Jarčevi, kao zemljani kardinalni znak… mogu da se nadaju detaljnoj pripremi za svečani ulazak Saturna u Jarca krajem ove godine… oni će pokušati da što pre uklope neke svoje životne poslove jer će Jupiter u Škorpiji da im potvrdi neke planove u vezi posla i društvene pozicije. Biće veoma mudri u odabiru ljudi za posao.  Ovaj oktobar je za njih veoma preloman trenutak da raščiste po pitanju ljubavi i emocija.

Što se tiče drugih znakova, Bikovi će biti veoma posvećeni poslu i zaradi. Blizanci će tokom oktobra moći da završe sve ono što su započeli tokom leta.

Kada su u pitanju Lavovi, ovo je period kad bi mogli da smanje svoju crtu egoizma i da se okrenu malo drugima. Posebno kada je u pitanju ljubav. Device će naći snage da se bace na ljubavni segment života i da dožive neke lepe trenutke na tom planu.

Škoprijama je ovo period koji donosi završetak nekih emotivnih odnosa koji su postali jako loši.

Strelčevi će ući u novu poslovnu fazu gde će moći da zarade i da planiraju putovanja, a Vodolije se mogu nadati nekim novim informacijama u vezi ljubavnog partnera.

Ribe će moći da raščiste neke nesuglasice unutar porodice i na planu posla. A svim Vagama, i onima koji imaju ovaj podznak počinje vrlo važan period kada sve zavisi od njih i mogu da naprave Čuda.

Ko u čuda veruje, taj čuda stvara….

Astrolog Nena JM