Search for content, post, videos

Zašto su izlasci važni i kada ste već uveliko mama i žena

izlasci
izlasci

nezaboravni izlasci

Izlasci su najveće ushićenje u toku nedelje za sve mlade generacije . Za devojke spremanje, šminkanje, cirkanje i zagrevanje za klub, najčešće bude veća zabava čak i od same klupske atmosfere. Ali samo ponekad. Oni koji vole i žele da se lepo provedu, ne mogu i da budu uz to dobri. Budi bezobrazan i lepo se provedi. To je recept, drugačije ne može. Možda je moglo u vreme šlagera i evergrina da se prodaje ta priča o smernosti i čednosti.

Sve u svoje vreme i sa merom, naravno. Devojke, kada postanu nečije žene i mame prosto ne mogu da zaobiđu tu fizičku i mentalnu transformaciju, donekle uspeju, nego prosto nema vremena da se održava devojački tempo izlazaka i druženja. Mnoge u potpunosti odustanu od svojih LIČNIH života, a najlakše one koje ga nisu ni imale. Pod ličnim se podrazumeva, nešto što samo nju ispunjava iz nekih njenih najintimnijih razloga. Žene koje su uspele da sačuvaju segmente svog pređašnjeg života uživaju mnogo više nego one koje su se potpuno preobratile i postale prepodobne žene, majke, kraljice. Evo nekih od razloga zbog kojih nikada ne biste trebale da odustane od zabave samo za sebe sa svojim drugaricama:

Pobedite umor

Sigurno je da padate u nesvest i ne znate gde pre da legnete nakon dubinskog oranja po kući. Odaberite neku specijalnu priliku ili vikend samo za sebe, da kao nekad provedete vreme pre izlaska sa svojim drugaricama uz vino. Umor koji konstantno osećate će nestati. Taj umor inače nikada nije samo fizički, već i u velikoj meri duhovni, emotivni i mentalni. Morate da imate ventile i ponekad stvari uradite drugačije. Nakon izlaska regenerisaće vam se čitav sistem od smeha i zadovoljstva. Lako je onda pristaviti sedmu supu te nedelje i uključiti četvrtu mašinu za veš narednog dana.

Podignite svoje samopouzdanje

Više vas ne interesuje centar pažnje. A da li bi vas možda interesovalo samo da jednu noć u nekoliko meseci ipak izmamljujete neke poglede i uzdahe? Moguće je da ne, sigurno ste u veoma malom procentu ženske populacije što se tiče toga. Izgled nije važan, nego dokaz da vaša energija i dalje fercera, i malo sebi za “jeftine pare” metaforički rečeno podignete samopouzdanje. Onako instant, izgled je naravno tek na nekom drugom ili trećem mestu po važnosti svakako.

Gužva menja energiju

Promenite način na koji inače razmišljate o gužvi, za tu noć. Dozvolite onoj klinki u sebi da  to veče posmatra sve što se dešava, onim starim očima. Đuskajte dok vas noge nose. Sutradan ćete moći da letite, ukoliko niste popile više od pola flaše crnog.

Izlasci i mladost nove generacije

Izgleda da će novi svet biti veoma lud. Ljudi rođeni u drugoj polovini dvadesetog veka definitivno imaju neku drugačiju energiju. Njihovi prethodnici imali su u sebi preveliku dozu tradicionalnosti. Ona se stalno smanjuje. Negativna tradicija trebala bi svakako u potpunosti da nestane. BrigE vas, drage dame, ako imate 70 godina a ide vam se na splav! Jedan je život i treba ga živeti. Čovek žali samo za onim što nije probao i uradio. Treba se držati te mladosti u sebi sve dok telo ne kaže konačno zbogom!