ISPOVEST MAME: Izgledam top kad sam single!

0
15
ISPOVEST MAME: Izgledam top kad sam single!
top izgledam kad sam single
prelepa single dama

Ženi je srednje ime “bezbroj obaveza”, ona je ta koja osnivanjem porodice ostane bez prvog lica jednine i bez slobode kretanja gotovo u svakom smislu. Pa i dalje žene ne žale što su mame i supruge, ali postoji jedna surova istina “najbolje izgledamo kad smo single (bez partnera)”.

Postoji neka određena magija kada je žena sama a dovoljno sposobna da vodi računa o sebi i da finansira svoje potrebe. Nikada nije tako čarobno nego kad imate dvadeset i kusur i svoj ste čovek. Koraci kojima se tada krećete moćniji su što ste svesniji sebe i svojih mogućnosti izbora. Udahnite život punim plućima i pažljivo birajte životnog saputnika. Ili se zadržite samo na uzdisanju života neko vreme.

Razvela sam se i bila tužna jedno vreme. Posle šest meseci od razvoda, primetila sam kod sebe potrebu i slobodu da krenem u fitnes centar, na manikir i pedikir, masaže. Počela sam da kuvam sebi zdrave obroke, upoznala nove ljude koji se bave estetskom medicinom, počela da radim tretmane mezoterapije i hemijskih pilinga. Prosto, estetski sam zablistala otkako sam single! Ta usmerenost na samu sebe emotivno mi je dala prostora da se posvećujem svom ulepšavanju. I uspevam u tome, svi mi govore da sam se jako prolepšala i da izgledam top otkad sam single!,

– rekla nam je J.M., mama dvoje dece.