Search for content, post, videos

BB KREME top lista za 2016.-u godinu!

BB krema je postala “uslov bez kojeg se ne može”, sastavni deo šminke svakog nesesera. Jako je važno naći odgovarajuću boju i kvalitet, kako bi izbegli oštre razlike u boji kože vrata i lica i, naravno, ni slučajno ne izazvati iritaciju. Do sada u 2016. mejkap artisti su napravili presek najboljih i najpopularnijih proizvoda.

 Rimmel dream fresh bb cream

Odnos sjajne strukture, nijansi i cene više je nego idealan. Ovo je najprodavaniji proizvod u svom rangu cena i brendova.

54aac14e2475b_-_elle-04-bb-creams-maybelline-dream-fresh--xln-xln-1.jpg

maybelline bb krema

 Estee Lauder Day Wear

Idealno rešenje za dnevnu šminku, posao ili bilo koju aktivnost u toku dana. Ova krema daće vam prirodnu svežinu naspavanog lica, vrlo je postojana i zahvalna kao podloga.

54aac149335e7_-_elle-03-bb-creams-estee-lauder-xln-xln.jpg

estee lauder bb krema

 Clinique Sun kissed face gelee

Ukoliko imate suvu i ektremno osetljivu kožu “Clinique” je pravi izbor za vas. Njihovi proizvodi imaju vrlo malo ili nimalo parfema u svom sastavu.

1461170053-clinique-bb.png

clinique sun kissed podloga krema

 Bobbi Brown bb cream spf 35

Najpopularnija među profesionalnim šminkerima u Americi, ovo je najprodavaniji prozvod ovog brenda nakon njihovih čuvenih senki za oći.

54aac1451120f_-_elle-02-bb-creams-bobbi-brown-xln-xln.jpg

bobbi brown bb krema

 MAC  prep+prime

Na vrhu top liste nalazi se ovaj “MAC”-ov proizvod zbog svog savršenog sjedinjavanja sa tenom i kožom lica, navode mejkap artisti. Osim što služi kao sjajna osnova i prajmer, ova krema će vas u toku dana sjajno zaštiti od sunca zahvaljujući svom faktoru spf 35. Odlično se pokazala u modnoj industriji, kod slikanja i snimanja modela, jer fenomenalno izgleda čak i ako ste izloženi reflektorima.

bb krema

mac