Uvek trendi – BELA KOŠULJA!

0
101
Uvek trendi - BELA KOŠULJA!

 

Bela košulja- njeno visočanstvo je nešto što većina žena ima. Onu “jednu” u svom ormanu, koja može da bude pečat udarnih kombinacija, koja odoleva modnim fluktuacijama ili biva kupovana uredno svake sezone zbog update-a modnih trendova, ne biste dale ni za šta.

Provereno efektna crno-bela kombinacija, kožna kratka suknja i ravne cipele daće vam urbani i pomalo vamp izgled, u zavisnosti od propratne šminke i asesoara. Bela košulja staviće akcenat na vaš ten i oči, što vam omogućava široku lepezu izbora mejkapa i frizure, u zavisnosti od prilike za koju se spremate. Bela košulja je uvek dobar izbor, jer deluje čisto i svedeno. Sa njom ne možete pogrešiti, jer je uvek u trendu i uvek lepo izgleda.

Dobra košulja može uvek napraviti razliku i unaprediti vaš stil!

Ona ne izlazi iz mode, dobro pristaje svima i lako se kombinuje, pa bi valjalo da je imamo u ormanu. Strukirana ili ležerna, s karnerom i bez njega – bela košulja je zakon! Za poslovnu odevnu kombinaciju traka koja se vezuje u mašnu daje dozu šika poslovnoj kombinaciji. Savršeno se slaže sa klasičnim pantalonama i špicastim cipelama.

Ovaj odevni predmet je must have i kod žena i kod muškaraca. Kao mala crna haljina – i bela košulja je vanvremenski komad, bez kojeg ne možete da zamislite jedan “običan” garderober.