Provereno dobri proizvodi brenda Bioderma

0
104
Provereno dobri proizvodi brenda Bioderma

Kozmetička  kuća Bioderma posluje u kontinuitetu već četrdeset godina i za to vreme izgradila je poverenje kupaca širom sveta. Specifičnost brenda ogleda se u širokom asortimanu visoko kvalitetnih proizvoda za negu kože u svim životnim dobima (pogodna je za svakog člana porodice). Svaki proizvod pre distribucije na tržište prolazi rigoroznu kontrolu kvaliteta, pa možete biti sigurni da za svoj novac dobijete prvoklasne artikle. Posebne linije proizvoda za negu kože lica i tela možete pogledati i naručiti online i na taj način sami se uveriti u odličan kvalitet.

Bioderma linija za negu lica

Linija Bioderminih proizvoda za lice ima nekoliko grupa. Prvu grupu čine proizvodi za čišćenje lica (bioderma micelarna voda, pilinzi i gelovi za čišćenje lica), drugu grupu obuhvataju preparati za negu u koje spadaju veliki izbor bioderma krema za lice. Dok u treću grupu svrstavamo preparate za zaštitu lica od spoljašnjih uticaja. U saradnji sa timom dermatologa napravljene su i posebne kolekcije namenjene  specifičnim grupama korisnika.

Bioderma Sebium

Sebium kolekcija namenjena je problematičnoj masnoj koži tinejdžera i koži sklonoj aknama. Čine je proizvodi čiji glavni sastojak smanjuje lučenje sebuma koji je odgovoran za pojačano zamašćivanje lica.  Bioderma micelarna voda, sebium gel, hidrantna sebium krema za lice, kao i krema za sužavanje pora pomenutog brenda neki su od najtraženijih preparata iz ove proizvodne linije.

Sebium gel je izuzetno blag i umirujuće deluje na kožu. Temeljno čisti lice i pogodan je za upotrebu i više puta u toku dana. Nanosi se na vlažnu kožu i blagim kružnim pokretima utrljava u lice. Posle upotrebe lice je potrebno isprati mlakom vodom.

Sebium krema za sužavanje pora

Namenjena je za poboljšavanje teksture kože lica i smanjenju nastanka fleka. Onemogućava zatvaranje i proširivanje pora. Pre nanošenja lice je potrebno temeljno očistiti pa kremu naneti na suvu kožu. Ova sebium bioderma krema za lice je tonirana pa se može koristiti i umesto pudera.

Bioderma Cicabio

Preparati iz Cicabio kolekcije osmišljeni su za problematičnu i oštećenu kožu na licu ili telu. Pogodni su za ublažavanje otoka, regeneraciju i suzbijanje iritacije kože. Cicabio proizvode mogu koristiti svi članovi porodice. Pošto ne sadrže sastojke koji ne bi odgovarali dečijoj koži može se bez straha koristiti i za bebe.

Bioderma cicabio Arnika + kao glavni sastojak ima altangicin koji smanjuje svrab i eliminiše bol. Pored altangicina u sebi ima i cinka koji je odličan u sprečavanju razmnožavanja  bakterija. Najširu primenu ima kod pacijenata koji su imali neku od estetskih operacija jer zbog svog sastava odlično deluje na modrice i podlive koji se javljaju u periodu nakon operacije.

Bioderma Sensibio

Sensibio linija prilagođena je osobama sa osetljivom kožom. Razvijena je u saradnji sa dermatolozima, a sadrži proizvode za čišćenje i negu kože.

Sensibio H2O bioderma micelarna voda je najtraženija micelarna voda na tržištu. Pokazala je izvanredne rezultate u čišćenju lica i skidanju šminke. Izuzetno blaga formula ne oštećuje i ne isušuje kožu pa se može koristiti i nekoliko puta u toku dana. Osim što čisti kožu H2O bioderma micelarna voda na licu stvara i zaštitni sloj koji sprečava nečistoće i zagađenja iz vazduha da prodru u vaše pore. Posle upotrebe nije potrebno lice dodatno ispirati.

Sensibio AR bioderma krema za lice odličan je izbor za smanjenje crvenila i iritacije kože. Veoma je pogodna kao podloga za šminku zbog svog hidrirajućeg dejstva. Sastojak ROSEACTIV direktno deluje na ćelije koje izazivaju crvenilo i sprečava ga da se širi. Krema se nanosi na čistu kožu pa se potom utrljava kružnim pokretima dok koža ne upije.

Birajte samo najbolje za svoju kožu, birajte provereno dobre preparate brenda Bioderma.