Pink eye kod senčenja očiju, najnoviji trend

0
98
Pink eye kod senčenja očiju
pink eye
pink eye tehnika

Pink tonovi na kapcima imaju sjajan efekat. Instagram je preplavljen tutorijalima i predlozima na koji način ih je najbolje kombinovati. U skladu sa prilikom bira se količina i način šminkanja “Pink Eye Makeup”-a.

Možda pink boja i Barbie look nije u skladu sa bojama jeseni, ali ovaj trend izgleda da je popularniji nego bilo koji pre. Međutim, ljudi iz sveta kozmetike i šminke, tvrde da će roze biti hit čak i u toku cele zime. Ženama se dopada taj bajkoviti izgled, ali ako se pretera, može da izgleda isuviše infantilno.

Šminka treba da izvuče maksimum od crta lica, a ne da menja lični opis.

Glavna karakteristika i obeležja Pink Eye tehnike je da daje svež i mladalački izgled. Poenta je u posvetljavanjanju tena i davanja energije i svežine licu. Najčešće se koristi u dve varijante Pink-dreamy ili Pink-dramatic. Na vama je da odlučite šta više odgovara vašem karatkeru ili eventuano prilici.

Važno je da pronađete odgovarajući ton za sebe. I kod roze boje postoji topli i hladni ton. Ono što vama treba – upoređujete sa performansama vaše kože. Tamnija – intenzivnija boja malina, odgovara više ljudima sa tamnijim tenom. Svetla pink boja, najbolje stoji bledolikima.

Ako niste sigurne da želite da investirate u paletu pink senki, možete da napravite eksperiment sa svojim rumenilom ili karminom. Nanesite na kapak ispod obrva bilo koji od ova dva kozmetička proizvoda da vidite da li vam se takav izgled dopada i koja vam roze boja odgovara. Pink eye tehnika, za razliku od većine drugih tehnika, najbolji efekat ima kada nije “preteška” šminka.

Za potpuni efekat koristite izuzetno svetli korektor za podočnjake, pink rumenilo i sjaj ili karmin za usne takođe u roze nijansama. Ko voli, veštačke trepavice će dodati efekat dramatičnosti.  Važno je da koristite različite nijanse roze za jagodice, kapke i usne, da ne bi izgledalo kičasto.

Savet je da velikom četkom malo rastresete senku na kapcima, kako biste dobile topliji tj. prirodniji izgled.

Obavezno izbegnite stavljanje pink senke na donji kapak, jer će vam to dati “bolestan” izgled. Akcenat je dakle na predelu ispod obrva, isključivo gornji kapak!