Search for content, post, videos

Parfem, vino ili karte za Grčku kao sjajan poklon dragoj osobi

Približava se datum neke specijalne proslave a vi želite da slavljeniku poklonite nešto što ga neće ostaviti ravnodušnim, dok se istovremeno brinete da ne pogrešite pri izboru poklona? Ne brinite, najbolji izbor u takvim situacijama je parfem. On je idealan poklon u apsolutno svim situacijama i ukoliko ga pažljivo izaberete, nikoga nećete ostaviti ravnodušnim. Međutim, pored parfema ističemo i piće, kao i karte za putovanje kao zaista izvanredne poklone koje će druga strana voleti da dobije.

Kako odabrati idealan parfem za druge?

Ako već tačno znate da li vaša draga osoba voli Creed Aventus parfem ili možda Armaf club de Nuit, onda sjajno, nećete morati da razbijate glavu o tome koji biste joj poklonili. Međutim, ako već ne znate, sledi proces dok se ne odlučite za odgovarajući, posebno kada ga poklanjamo osobi koju ne poznajemo dobro ili ne znamo ništa o njenom ukusu, ako je reč o poslovnom partneru, a važno nam je da ostavimo dobar utisak ili želimo da se zahvalimo za nešto što je učinila za nas. U ovakvim situacijama postoji nekoliko koraka kojih se treba pridržavati kako bi izbor parfema sigurno bio dobar.

Najpre, pre nego što se uputite ka parfimeriji, napravite uži spisak parfema koji mogu biti vaš potencijalni izbor. Pri izboru tih parfema potrebno je da se odlučite koje karakteristike oni treba da imaju: da li su to ženski ili muški, koje mirisne note treba da sadrže: cvetne, voćne ili drvenaste, da li su to dnevni ili večernji parfemi, da li su namenjeni za letnje, vrele mesece ili za hladne, zimske dane. Kada ste definisali željene karakteristike, možete istražiti brendove i linije koji ispunjavaju te karakteristike, i napraviti izbor mirisa koje želite da probate prilikom same kupovine.

Na kraju, ne zaboravite da vam odabrani parfem upakuju u prikladno pakovanje za datu priliku.

Sjajna alternativa parfemu je poklon putovanje

S druge strane, ako uopšte niste sigurni u vezi odabira parfema koji bi se svideo drugoj strani, onda vam preporučujemo da razmotrite druge poklone koji su u ravni sa mirisima po ekskluzivnošću. Predlažemo vam da drugoj strani poklonite putovanje u Grčku, posebno sad kad se bliži kraj sezone, jer je Grčka trenutno mesto gde se može fino odmoriti bez prevelike gužve, a pritom su i cene znatno jeftinije. Na internetu možete posetiti Booking ili neki drugi portal gde se nude apartmani i pogledati koji su najbolji hoteli na Sitoniji ili nekom drugom grčkom gradu, kao i njihove ponude. Pored Sitonije, takođe su zanimljiva mesta Nikiti, Pefkohori ili neko od mesta koje se nalaze na jednom od tri čuvena prstena.

Pored parfema, izdvajamo i vino kao poklon

Vino definitivno ide ruku pod ruku sa parfemom i putovanjem, kada je u pitanju ekskluzivnost poklona. Što je vino starije, to je i bolje, pa ako već želite da oduševite dragu osobu, preporučujemo vam da birate ona koja stoje bar nekoliko godina ili čak decenija u buradima.

Takvo je upravo Tignanello vino, koje možete pronaći u različitim cenovnim rangovima, od 5.ooo dinara do nekoliko desetina hiljada. Izgleda vrlo otmeno i odlično se slaže uz razna mesa. Tignanellov ukus je tek sjajan, blago kiselkast, koji se sjajno slaže uz razna mesa, kao što je biftek.