Pokloni za voljene osobe koji su i lepi i korisni

0
129
Pokloni za voljene osobe koji su i lepi i korisni

Svaki trenutak je savršena prilika da voljenim osobama pokažemo koliko nam znače i obradujemo ih nečim što će im biti i korisno. Iako su večera u restoranu i odlasci u bioskop najčešći načini na koje izražavamo ljubav prema dragim osobama, uvek je bolje drugu polovinu obradovati i nekim poklonom. Kako isti ne bi završio na dnu ormara ili neke kutije s uspomenama, potrebno je da se malo potrudite oko izbora poklona kako bi od njega zaista bilo neke koristi. Donosimo vam listu predloga koji su to pokloni za voljene osobe koji će ih zasigurno oduševiti. A ujedno im i koristiti.

pokloni za voljene osobe

Spa kuponi

Gužva u saobraćaju, dugi dani na poslu i stres, samo su neke od stvari koje čine da se nervoza skuplja i taloži u svima nama. Kako biste svog partnera obradovali opuštajućim tretmanom, razmislite o spa danu. Ukoliko želite da od ovog događaja napravite poseban dan, odaberite mesto koje nudi masažu u paru, đakuzi i saunu. Nakon celog dana, sigurnoćete biti spremni za sve naredne izazove.

Male stvari koje znače

Iako se čine kao ne baš inspirativni pokloni za voljene osobe, gedžeti poput lenjivca za čaj, budilnika koji ima opciju da sami snimite zvuk za alarm, lampe za čitanje knjiga i ćebeta sa rukama, samo su neke od stvari koje se sami nikada ne bismo setili da kupimo. Ali su uvek korisne, potrebne i vrlo lepe. Ukoliko i vaš partner stalno govori kako mu trebaju neke od ovih stvari, napravite simpatičan mali paket. Sa ovakvim izborom, nećete pogrešiti.

pokloni za voljene osobe
pokloni za voljene osobe koji su i lepi i korisni

Tretmani lepote

Svaki muškarac koji drži do sebe posećuje frizera barem jednom mesečno. Sa sve većim trendom održavanja brade i ovi odlasci su postali sve češći. Iznenadite svog muškarca kuponima u njegovom omiljenom salonu i uživajte koliko i on. Vi u novom izgledu, on u pažnji koju je dobio.

Što se tiče “lepšeg pola”, koja žena ne voli sveže isfeniranu kosu ili lepu frizuru za početak radne nedelje? Obradujte svoju dragu tretmanom u kozmetičkom salonu i omogućite joj da je neko drugi ulepšava. Žene to izuzetno cene.

Kurs, kao podstrek

Svako od nas ima neku neispunjenu želju. Usavršavanje nekog jezika je najčešća, a sa druge strane, i najlakše dostupna. Uplatite vašem partneru najbolji kurs engleskog jezika i podstičite ga da unapređuje svoje znanje. Tokom februara ćete pronaći i popuste na kurseve nemačkog i ruskog, te ćete možda pronaći i nešto za sebe.

Odeća, kao inspiracija

Odeća je često izbor za one koji nisu dugo u vezi i žele da impresioniraju svoju drugu polovinu. Ukoliko znate da vašeg partnera čeka neki događaj, kupite mu nešto specijalno za tu priliku. Ukoliko ste primetili kako se vaša partnerka stalno zaustavlja ispred jednog izloga i gleda određeni komad odeće, iznenadite. Ovo će biti pokazatelj da obraćate pažnju na ono što vaš partner želi, čak i u onim trenucima kada pomisli da ga ne primećujete.

Kuhinjske potrepštine

Aparat za kafu, sokovnik ili set kvalitetnih noževa će oduševiti svakoga. Ne mora ni da voli da kuva – ovo su stvari koje su svima potrebne. Ovo može biti i odlična ideja za specijalnu večeru i najbolji način da uručite svoj poklon. Skuvajte kafu ili napravite sveže ceđeni sok i  iznenadite partnera novim kuhinjskim pomagalom.

Poklon za drage osobe ne mora uvek da bude kravata ili buket cveća. Obradujte svoju drugu polovinu praktičnim stvarima koje će trajati duže i biti korisnije. Ovo će dokazati koliko se zaista poznajete i, u neku ruku, učvrstiti vaš odnos. Ponekad je sve što nam je potrebno da znamo jeste da partner obraća pažnju na detalje i naše potrebe. A to se uglavnom i postiže kada su ovakvi pokloni za voljene osobe u pitanju – praktični i lepi.