Search for content, post, videos

Obnovi svoju šminku, jer ti LLUMS sprema fantastičnu ponudu!

Pretpostavljamo da je veliki broj ženske populacije već čuo za ovaj brend i uveliko koristi njegove proizvode. U pitanju je LLUMS, sa čijim smo se preparatima prvi put susrele pre nekoliko godina u Lilly drogerijama. Tada je počelo i testiranje ove šminke, koja se pokazala odličnom!

Dame i devojke mogle su se uveriti u kvalitet i pristupačnost LLUMS proizvoda, zbog čega iz godine u godinu ovo ime postaje veći favorit među pripadnicama lepšeg pola, kada je u pitanju dekorativna kozmetika u Srbiji.

Kao što smo istakli, LLUMS je odlučio da vas iznenadi svojom ponudom. Naime, ako kupite 3 proizvoda ovog brenda, onaj najjeftiniji platićete 1 dinar. Možda ste upravo pomislile da je ovo savršena prilika da istrošene karmine i senke, zamenite novim.

Iz tog razloga odlučili smo da vam predstavimo šminku, koju možete naći u ponudi ovog brenda. Ostanite sa nama u nastavku i otkrijte neke nove, koji će vam biti omiljeni.

Kremast LLUMS bronzer

Bilo da su napolju niske ili veoma visoke temperature, LLUMS bronzer se savršeno stapa sa tenom. Tokom leta posebno preporučujemo Summertime bronzer kojim ćete istaći svoj preplanuli ten i dati mu zlatnu boju, koja se presijava na suncu.

Veoma je kremast i nežan, te ga koža lepo upija, a vi ćete nakon njegovog nanošenja primetiti da vam je lice svilenkastije na dodir.

Dodatna prednost jesu njegovi sastojci, budući da sadrži hranljive i hidratantne emolijense, koji proizvod čine postojanijim i pigmentisanijim.

Kao druga opcija pruža vam se Marblelized LLUMS bronzer, koji efikasno pomaže u isticanju jagodica, bilo tokom toplih ili hladnih dana. Dugo traje na licu i glatke je teksture, što pomaže koži da lakše diše tokom celog dana. Ako tokom leta niste stigle da se sunčate i dobijete zlatni ten, evo prilike da to nadomestite i pružite svom licu egzotičan izgled lica tokom cele godine, uz pomoć ovog LLUMS bronzera.

Vrhunski precizna LLUMS olovka za obrve

U svom nazivu sadrži epitet ,,Precision”, što nimalo ne čudi, budući da LLUMS olovka za obrve savršeno docrtava dlačice, idući tačno uz ivicu obrve i dopunjujući je kako treba, te je tako čini izražajnijom.

Ono što ovu olovku čini posebnom jesu dva dela, među kojima je jedan namenjen za docrtavanje, a drugi ima četkicu za usmeravanje dlačica na željeni način. Posetom sajta Lilly, možete pogledati celu ponudu LLUMS olovaka za obrve, među kojima su zastupljene nijanse grey brown, blonde i mahagony.

Veliki broj dama je pohvalio ovoj proizvod, jer se nijanse savršeno stapaju sa različitim bojama kose, dok je njihova postojanost odlična. Mnoge su potvrdile da je olovka savršeno dizajnirana – nije previše tanka, niti debela, tako da se može lagano držati u ruci, a da ne klizi.

LLUMS puder – nijanse

Pored gore pomenutih proizvoda koji su veoma popularni na tržištu, veliko interesovanje izaziva i True skin LLUMS puder. Možete ga pronaći u nijansama od najsvetlije do najtamnije, što znači da je namenjen svakom tenu.

Spomenućemo da sadrži važan aktivni sastojak, a to je hijaluronska kiselina, koja je potrebna našem licu, da bi bilo elastičnije i mekše. Osim njega, puder je bogat i glicerinom, koji duboko prodire u kožu i hrani je. On pomaže boljem vezivanju vode, što doprinosi tome da lice bude mekše i elastičnije.

Ako vas zanima LLUMS puder, spomenućemo vam da sadrži 6 nijansi, a to su 01 Mocca, 02 Biscuit, 03 Vanilla, 04 Almond, 05 Toffee i 06 Cappuccino. Posetom Lilly drogerija možete probati njihove testere i bez dvoumljenja izabrati onaj koji se savršeno stopa sa vašim tenom.

Bez obzira koju nijansu budete odabrali, znajte da su LLUMS puderi dugotrajni i ujednačavaju ten, ne ostavljajući nikakve nepravilnost na licu. Možete ga nanositi u toku dnevnih ili večernjih časova, budući da koža pod njim slobodno diše, jer je lagane teksture.

Sve ove proizvode možete koristiti za razne prilike, bilo da izlazite u provod sa drugaricama i želite izgledati ekstravagantno ili u toku dana, kada ste raspoloženi za casual varijantu. Požurite i iskoristite ovu akciju do kraja februara. Fantastični LLUMS proizvodi vas čekaju!