Ardo bela tehnika za vaš dom

0
95
Ardo bela tehnika za vaš dom

Poznati italijanski brend bele tehnike i kućnih aparata Ardo može nam u velikoj meri olakšati svakodnevne obaveze u kući. Na tržištu je već skoro pedeset godina, a brojni zadovoljni kupci širom raznih zemalja svedoče kvalitetu njegovih uređaja. Proizvodi ovog brenda su prepoznatljivog italijanskog stila i dizajna, a svaki pojedinačno aparat nosi i sertifikat ,,Made in Italy“, koji predstavlja dodatnu garanciju trajanja i efikasnosti. Najprodavaniji artikal prema svim parametrima je Ardo frižider,  a u stopu ga prati i Ardo mašina za sušenje veša kao i Ardo ves mašina.

Ardo frižider

Dizajn i stil koji poseduje Ardo frižider prilagođen je potrebama i željama čak i najzahtevnijih kupaca. Izuzetno je funkcionalan i lak za korišćenje pa vam neće zadavati puno problema pri upotrebi. Na vama je da odaberete veličinu koja vam je potrebna, a možda će vam sledeći kriterijumi pomoći pri donošenju odluke da izaberete baš Ardo frižider za svoju kuhinju. Svaki od njih poseduje:

  • Sposobnost samootapanja;
  • Zaštitni premaz koji sprečava koroziju;
  • Lako podesive police;
  • Izuzetnu ekonomičnost u potrošnji električne energije;
  • Sposobnost da proizvodi veoma malo buke;
  • Staklene police i samim tim mogućnost lakog čišćenja i održavanja;
  • Unutrašnjost koja je premazana zaštitnim slojem, koji sprečava razmnožavanje bakterija.

Ukoliko želite da uštedite prilikom kupovine, a da dobijete jednako kvalitetan proizvod preporučujemo vam da pogledate ponudu outlet bele tehnike u kojoj ćete naći uređaje po znatno nižim cenama od tržišnih. Jedina mana ovakvih aparata je po neko sitno oštećenje ili ogrebotina koje su nastale u toku transporta ili skladištenja, pa se ne prodaju po redovnim cenama, već kao oštećena bela tehnika.

Ardo veš mašina

U današnje vreme bukvalno je nezamislivo da postoji kuća bez mašine za pranje veša. Njihovom pojavom dobili smo dodatno vreme koje možemo iskoristiti za druge aktivnosti umesto pranja veša. Glavne odlike koje ima ardo veš mašina su funkcionalnost, ekonomičnost i pouzdanost. Sertifikat ,,Made in Italy’’ garantuje vam odličan kvalitet i dugotrajnost svih proizvoda ovog brenda.  Mašine poseduju i zaštitu od korozije najmanje 10 godina, koju garantuje proizvođač, što je vrlo bitno kupcima, koji mašinu nameravaju da drže u kupatilu.

Prave se za količine veša od šest i osam kilograma, a u zavisnosti od modela varira i broj programa pranja koju Ardo ves masina poseduje. Jačina centrifuge je najčešće 1400 obrtaja u minuti, tako da se veš od vode cedi maksimalno, te samim tim skraćujete vreme sušenja skoro na pola. Veliku pažnju brend Ardo poklonio je i energetskoj efikasnosti proizvoda pa možete spokojno prati veš bez brige o potrošnji električne energije. Postoji samostojeća i ugradna varijanta mašina sa vratancima za punjenje sa strane ili na vrhu samog uređaja. Na vama je da odaberete mašinu sa karakteristikama koje vam najviše odgovaraju. Jedina mana Ardo ves mašina jeste ta što je cena malo viša od one prosečne na našem tržištu, ali kada sagledate sve prednosti i kvalitete koju ima opravdava novac koji bi za nju izdvojili.

Naša preporuka vam je kao i kod frižidera da pogledate ponudu koju imamo u rublici oštećena bela tehnika, jer imate mogućnost da kupite mašinu proverenog kvaliteta i funkcionalnosti po dosta nižoj ceni. Ugradna bela tehnika svakako ima cenu koja je manja od samostojeće, a kada tome dodamo i popust koji se dobija zbog oštećenja računica je jasna. Vrhunski kvalitet, a cena više nego povoljna.

Poklonite poverenje proizvođaču bele tehnike Ardo i uverite se sami zbog čega su vodeći brend u Evropi i Italiji toliko godina unazad.