Search for content, post, videos

Najbolji FACE WASH preparati na tržištu

face wash

Face wash i cleanser-i su srodni preparati koji služe za osnovnu higijenu kože lica. Njihovo korišćenje se preporučuje naročito prilikom skidanja šminke, jer je tada neophodno “dubinski” očistiti svaku poru.

Korišćenje ovih proizvoda znatno će umanjiti količinu mitisera i akni na vašem licu. Od velike je važnosti odabrati idealan preparat za vaš Ph kože, pa je ponekad potrebno probati i više brendova.

Prave se na uljanoj, vodenoj i kremastoj bazi, a u najvećem broju slučajeva, samo za određeni tip kože. Obratite pažnju na nazive na pakovanjima, kako biste lakše pronašli preparat za svoj Ph.

Clinique Liquid Facial Soap mild

face wash

clinique liquid soap

Brend poznat po svojoj “neutralnosti”, zahvaljujući smanjenoj dozi korišćenja parfema u izradi proizvoda. Ovaj sapun se koristi za kombinovanu kožu i ne narušava prirodni Ph.

Clarins One Step

face wash

clarins one step

Visoko kotirani preparat na tržištu. Zahvaljujući svojim blago hidrirajućim svojstvima spada u jedan od najprodavanijih proizvoda iz ovog domena. “One step” je za sve tipove kože, jer blago hidrira, tako da i za one koji imaju masni tip kože, preparat je neće dodatno nauljiti.

Nivea Aqua Effect Gentle

facewash

nivea

Stara dobra NIVEA, dobro provereni proizvodi, i u ovoj kategoriji nudi sjajno rešenje. Za veoma osetljivu i suvu kožu, sjajno čišćenje, zaštita i hidratacija. Ovaj proizvod je definitivno pobednik u odnosu cena/kvalitet.

L’oreal Go 360 Clean Face Wash

face wash

loreal cleanser

Linija proizvoda za negu i čišćenje kože lica, pokazala se kao veoma efikasna. Najprodavaniji proizvod ove serije je cleanser  za masnu kožu, tj. za kožu sa aknama. Selektivno isušujući masne delove kože, učiniće vaš ten vidno čistijim nakon redovne upotrebe od minimum 10 dana.

Himalaya Neem Face Wash

face wash

himalaya

Jedan od proizvoda koji je takođe posvećen masnijem tipu kože. Svojom izbalansiranom formulom pomaže u otklanjanju akni i dubinski čisti pore. Koristeći ovaj proizvod, svakog puta počastićete svoje lice mini-kozmetičkim tretmanom. Kao i kod svih drugih preparata, potrebno je biti uporan i vaša koža će dobiti željeni sjaj.