Horoskopski znaci i njihovi spiritualni talenti

0
90
Horoskopski znaci i njihovi spiritualni talenti
zvezde i spiritualnost
zvezdana kola spiritualnosti

 

Svi horoskopski znaci mogu da imaju širok spektar svojih skrivenih, spiritualnih darova. Kao što je svaki čovek različit od onog drugog, tako su i sve horoskopske kombinacije posebne, svaka na svoj način. Zato hajde da Astrologiju posmatramo onakvom kakva ona zapravo i jeste – jedna širokoumna nauka, koju ne možemo ponižavati i tako površno joj pristupati, kroz puko povezivanje svih ljudi istog horoskopskog znaka, u jedno opšte značenje. Evo koji spiritualni dar ima svaki od znakova ponaosob:

Ovan

Nadaren je prekognicijom – darom da predvidi situacije i događaje, a po svojoj osnovnoj prirodi, Ovnovi i jesu neko ko zna sve pre drugih.

Bik

Bik bi mogao da se bavi parapsihologijom. Da bude onaj što mora da uzme neki fizički predmet u ruke, i onda kroz njega da povezuje nečiji lik i delo.

Blizanci

Ovaj znak je predodređen da bude medijum. Kroz blizance se šalju tajne i velike poruke Univerzuma. Oni svojom lakoćom postojanja bivaju primer koji dokazuje pravila nebesa.

Rak

Svojom emotivnom osetljivošću, ovom znaku bi uvek trebalo dati dozu teorije i nekakvih pravila, zato su oni pravi tarot majstori. Tek kada vide jasne slike, tada prenose i najjasnije poruke.

Lav

Jedan lav je niko drugi do – vidovnjak. On je neko ko leti posvuda, sve zna i može da nasluti. Vidovnjaci su lepa bića, pre svega vrlo primećena po svojoj svetlosti očiju, koje znaju odgovor na pitanja svih manje važnih.

Devica

Device, da nisu to što jesu, po svojim ključnim osobinama mogli bi da budu vrhunski astrolozi. Kod njih je naglašena sklonost ka koherenciji detalja u bilo kojoj sferi života, te bi zbog toga mogli da budu i zvezdani pomoćnici. Ali, avaj, devica i spiritualnost…

Vaga

Idealna veština za ovaj znak je Tai či. To je posebna veština meditacije u pokretu. Moderna, nestatična, estetizovana tehnika duhovnog mira i spiritualnosti iz koje izlazi mudrost.

Škorpija

Majstor telepatije i teleportacije! Ona ima moć da vam prodre u um, tamo živi čak određeni vremenski period, kodira vas, pa vas oslepi. I vi o tome ništa ne znate, samo vidite da vam je lepo kad je slepo!

Strelac

Strelac je neko ko vas vodi na astralna putovanja. Ima najluksuznija mentalna vozila i mehanizme za putovanje do Saturna i nazad, sa pauzom na Veneri.

Jarac

Ovaj tradicionalni pripadnik horoskopa, ima moć da gleda u runo. Gledajući u runo, kao što bi recimo Vodolija gledala u disko kuglu, Jarac može da vidi i kada će krenuti Apokalipsa.

Vodolija

Vodolija je spiritualni kanal drugih – spiritualnih entiteta. Kroz svest Vodolije, svi oni mogu da progovore. I pošalju jasne poruke.

Ribe

One su empatisti, kroz najprirodniji osećaj bola drugih, one najbolje mogu da izleče nečiju maštu. Za njih je osećaj patnje najprirodnije moguće stanje, tako da taj dar koriste da nekome olakšaju spiritualni put do izlečenja od realnosti.