Modni trendovi 2018 – čizme, “da li ste vi normalni ?”

0
93
Modni trendovi 2018 - čizme

Kad pomislite da je nivo kulture dno dna, pozabavite se modnom industrijom i vrlo brzo ćete shvatiti da stvari u ostalim društvenim sferama i nisu tako loše. Modni trendovi ove zime što se tiče obuće tačnije čizama obećavaju, ako ništa drugo onda bar dobru zabavu.

Gledajte u mene odmah i sad

Teško da se može prezimiti bez ovakvog para čizama ove godine. Za sve one žene koje su provele osnovnu školu u srednjim redovima učionice da se konačno istaknu izvan iste.

modni trendovi
cizme sljokice

Kuda si pošla sa tim plug čizmama?

Zanimljivo je kad dizajneri pokušaju da prosto oduvaju svojom inovativnošću. Čizme koje su simbioza arhaičnog pluga za oranje, radnog kombinezona i CAT radnih cipela. Neka svetla tačka u ovoj tami bila bi odabir boja.

modni trendovi
plug cizme

Tiha jeza iz savane

Šta više voliš da te napadne po nogama? Zmija ili zebra? Dobro je da su obe na “Z” pa je izbor utoliko lakši. Meni je ova crvena zmija potaman.

modni trendovi
savana rules

Britanske čizme na čajanci

Ženstvenost Britanki je više nego diskutabilna, a ova dva para čizama izgledaju kao da su upravo završile sa čajem i biskvitima. Dizajner ovakve obuće bi svakako morao da bude u najmanju ruku ženomrzac. Da nas mane svoje mode, to bih mu poručila!

modni trendovi
britanska zenstvenost

Pi pi druga čarapa

Ovako pletu čizme Eskimi u kineskim fabrikama. Zar te agz zepe nisu dovoljno ružne same po sebi, nego im još nadžidžaju i sto čuda. Ovakvi materijali inače uzrokuju atletsko stopalo, pa se preporučuju onim ženama koje ne mogu nikako drugačije da se oslobode udvarača.

modni trendovi
pi pi druga čarapa

Svi preko 45 kg STOP!

Sreća te u modnoj industriji i dalje vlada anoreksija, tako da ovaj inače sjajan model čizama, ima poneko da pronosa i u stvarnosti. Inače ovakve čizme dobijaju svoj puni sjaj, kada se utisnu u butinu pa se napravi onaj jastučić iznad.

modni trendovi
fendi trendi