Najluđi jesenji make up trendovi sa modnih pista

0
109
Najluđi jesenji make up trendovi sa modnih pista

 

Svaka sezona donosi bezbroj promena, neke su uslovljene vremenskim prilikama a mnoge konstantnom težnjom za novinama u svetu mode. Make up trendovi takođe podležu sezonskim varijacijama, pa su šminkeri dali sve od sebe da jesen učine što zanimljivijom.

Načini šminkanja koji su se najviše istakli na nedeljama mode su:

Bomba sjaja – glitter bomb

Sjaj i sitne šljokice su ponovo in, mnogi nisu ni primetili da je ovo bio prolazni trend. Ovo je prilika za one koji vole da praznuju, oko Nove godine, da naprave uvertiru jesenjom šminkom. Igrajte se bojama, ali pod obavezno morate uvesti kao osnovu neki topli zemljani ton.

make up
bomba sjaja

Moderna gotika – modern ghotic

Tamni karmini su ponovo in. Kao i “which look”. Gotika se na nijansiranju celog lica oslikava kao vrsta strogih linija, kako recimo izgleda i u arhitekturi – tako je i kod ovakvog make up-a. Jake boje i kontrasti. Crni karmin je obavezan komad za imati ukoliko korespondirate sa ovakvim trendom.

make up gothic
moderna gotika

Večiti sjaj – glow on

Veoma zanimljiva igra bb i strobe kreme, zahvaljujući kojima se dobija porcelanski sjaj kože. Za ovakve poduhvate neophodna je preciznost, pa je savet make up stručnjaka da pogledate neki od tutorijala za ovaj tip šminke. Nakon toga je tek moguće da se upustite sami u ovu avanturu.

make up
veciti sjaj

Breskvomanke – peachy keen

Veoma pogodno rešenje za dnevnu šminku, može da se koristi i za formalne prilike, najlepše pristaje plavušama sa svetlim tenom i očima. Nežni tonovi ublažavaju crte lica, pa će ovakav make up imati anti-aging efekat.

make up
sminka u bojama breske

Crveni pečat – stained red

Crveni karmin stavite na usne, na lice koje ima vrlo malo ili nimalo šminke. Urbana igra sa ulica New York-a. Poruka je “budite ono što jeste i briga vas za sve- budite slobodne”.

make up red stained
crveni pecat

Predstava – art show

Za one koji vole da se igraju bojama i teksturama, i pritom su hrabre da tako prošetaju gradom. Make up za žene sa pravim stavom, pokažite svoju umetničku stranu!

make up
zivot je igra