MAC kozmetika prva među jednakima

0
59
MAC kozmetika prva među jednakima
M.A.C cosmetic
M.A.C vrhunska kozmetika

“MAC” kozmetika premašuje budžet gotovo svake žene u Srbiji, međutim kada rešite da počastite sebe nekim specijalnim komadom šminke obavezno uzmite ovaj brend u obzir.

Pet najprodavanijih “M.A.C”-ovih proizvoda, na ovoj listi su sa razlogom, njihov kvalitet opravdava cenu, oni ispunjavaju očekivanja i najzahtevnijih potrošača.

1.MAC Strobe Krema

Za savršeni sjaj kože i ten prevučen bisernom bojom, može da se koristi posebno ili u kombinaciji sa BB kremom. U dnevnoj varijanti daće svežinu vašem licu, uz dodatu maskaru i sjaj za usta izgledaćete sjajno i ni najmanje napadno!

2.Prep prime fix sprej za postojanost šminke

Savršeni dar ove kompanije za prilike kada šminka treba da vam potraje i do nekoliko sati a da ne počne da se topi i osipa. Kada završite sa šminkanjem, jednostavno poprskajte lice ovim sprejom i vi ste “good to go”, više nego spremni za koktel-prijem na 30 stepeni ili letnji noćni izlazak na splav.

3.Senke za oči

U konkurenciji senki, prema svetskim mejkap artistima, bolje se kotira samo Bobby Brown brend. Mekove senke su postojane, prelepih boja i savršeno se ponašaju na koži. Ne ostavljaju tragove, ne osipaju se i vrlo lepo im se mešaju boje. Paleta boja je gotovo pa bezgranična i za svaku nijansu i boju očiju lako ćete pronaći idealnu kombinaciju.

4.BB krema

Najprodavaniji MAC-ov proizvod je njihova čuvena BB krema, koja garantuje savršeno ujednačen ten, i postojanu svežinu. Često se koristi na revijama i photo session-ima zbog fenomenalnog OUTCOME-a na fotkama i pred kamerama.

5.Olovka za obrve

“M.A.C eyebrows in spiked” je proizvod zahvaljujući kome nećete imati potrebe da radite tetovažu obrva. Ova olovka će se sjajno utopiti u vašu prirodnu boju i odolevaće eventualnom znojenju pri visokim temperaturama. Izbor boja je fantastičan i to je olakšavajuća okolnost za perfekcioniste koji traže identičnu nijansu olovke sa svojim obrvama.