Hit frizure i boje za jesen – zimu 2016/2017

0
93
Hit frizure i boje za jesen - zimu 2016/2017

 

Jestive teksture i ukusne boje preplaviće svet ženskih frizura ove jeseni.

Hot trendovi koji dolaze iz najmodernijih svetskih salona ove jeseni u velikoj meri mogu da se opišu pomoću namirnica, u stilu: puterasto, boja breskve, tekstura cimet zvrka itd.

Ako ste spremne da kompletno promenite svoj look evo nekih predloga kako da počnete od frizure:

Frizure teksture

frizure za jesen 2016
frizure sa modnih pista

Ako ste rešile da ne menjate boju kose, a želite trendi promenu, poigrajte se sa teksturama i pronađite idealnu za svoj oblik lica. Ravna peglana kosa je kompletni OUT pa se naoružajte krpicama za uvijanje kose, toplim viklerima ili pletenicama.

Boje koje stoje

frizure u trendu
top boje za 2016.

Boje ove jeseni naginju ka prirodnim zemljanim tonovima. U modu se vraća  Baleyage – čuvena početna tehnika izrade pramenova, nastala ’60.-ih godina u tada modernim pariskim salonima. Baleyage vam daje super-prirodni casual izgled i pramenove koji se “stapaju”. Bojenje kose postaje sve prilagođenije ženama koje su u žurbi i ne mogu svake dve do tri nedelje da idu u salon na remont.

Hrabre plavuše

frizure strawberry blond
strawberry blond hit boja

Predlog za najhrabrije među plavušama, prvenstveno za one sa svetlim očima, apsolutni hit ove sezone je strawberry blond. Ukoliko se odlučite za ovu boju, znajte da je neophodno nešto više vremena za održavanje, jer je nijansa prilično delikatna. Strawberry blond će oplemeniti svojim sjajem sve moguće frizure, od casual  do onih koje su prigodne za dodelu oskara. trenutno je veoma  popularna među holivudskim džet setom.

Entuzijasta

frizure glamour pastel
glamour pastel boja

Za žene koje vole da eksperimentišu i one koje prate trendove, fashionist-e po vokaciji, PASTEL GLAMOUR boje su pravi izbor. “Bebi” roza i ljubičasta su najčešće birane, jer se lako uklapaju u imperativ otkačene i slobodne mode