Kako našminkati usne za doček Nove 2017.-e godine?

0
146
Kako našminkati usne za doček Nove 2017.-e godine?

Kada počne decembar, čitava planeta započinje euforične pripreme za doček Nove godine. Magazini su prepuni saveta kako da se obučete, našminkate, kako da okitite kuću i šta da stavite na trpezu. Iako većina dama već ima izgrađen ukus, svaka od nas voli da baci oko na novine i trendove koji su aktuelni. Mi vam predstavljamo neke trendove u šminkanju usana kada je doček nove 2017.-e u pitanju.

Dvobojne usne

dvobojne usne
dvobojne usne

Ukoliko ste spremni za eksperiment ove vrste preporuka je da pogledate neke tutorijale koji vam mogu, korak po korak, objasniti kako da postignete ovakav izgled. Potrebni su vam ruž tamne boje, zlatni i bezbojni sjaj. Ovakvim načinom šminkanja vaše usne će definitivno dobiti na punoći, a vi ćete biti primećeni.

Usne kao umetnost

usne
umetnost sminkanja

Za ovakav izgled moraćete da angažujete profesionalnog šminkera. Crtanje po usnama iziskuje znanje i stručnost, pa ukoliko se odlučite za ovakav look raspitajte se ko to može i da vam ostvari. Svakako, vrlo neobičan način šminkanja, ali ne sumnjamo da ima onih kojima se baš ovo dopada.

Zlato na usnama

usne
zlato na usnama

Zlatno je u trendu svake sezone, a ovakve usne vas definitivno stavljaju u centar dešavanja. Teško da se može nazvati elegancijom, pre će biti ekstravagancija, a uz ovakav ruž, potrebna vam je samo mala, crna haljina.

Crno na usnama

usne
crno na usnama

Crni ruž je oduvek bio vezan za darkerski fazon, ali ne i ovakav vid šminkanja. Malo šljokica u potpunosti može crni ruž da pretvori u vrhunsku eleganciju. Samo hrabro. I ukoliko se odlučite za ovakav izgled, znajte da su oči u drugom planu. Takođe, ovo je samo za dame koje imaju prirodno pune usne. Jer crna sužava i smanjuje, sećate se?

Boje na usnama

usne
boje na usnama

Ove sezone makeup artist-i slave boje, a mi smo naš glas dali zelenoj. Veoma neobično i veoma dobro. Bilo da se odlučite za mat ili sjajnu nijansu, ovakav eksperiment je vredan probe. Makar i samo za vaše oči. I po koju fotografiju.

Šljokice na usnama

usne
sljokice na usnama

Za doček je važno samo da sjaji. Zanemarite to što ćete verovato većinu ovoga pojesti (iako možda čak i nema neki ukus). Ili se našminkajte ovako samo zarad fotografisanja. Efekat neće izostati, garantujemo.