HIT trend za jesen 2016. – kožna suknja

0
231
HIT trend za jesen 2016. - kožna suknja
kozna suknja hit 2016. godine
kozna suknja hit 2016. godine

Suknja ove sezone ima primarno mesto u ženskom outfit-u. Trenutni hit, prikazan na modnim pistama, je kožna suknja – uska, široka, mini, midi i maxi dužine. U zavisnosti od oblika vaše figure kreatori vam ove jeseni nude sve modele i dužine, među kojima ćete sigurno pronaći nešto za sebe.

Boje se kreću od klasične crne, preko camel, zelene, indigo plave do bež i bele. Dizajneri su se potrudili da oboje ovu jesen pa se mogu videti i suknje letnjeg kolora- crvena, žuta, narandžasta i lila. Ukoliko se odlučite za svedeniju odevnu varijantu prepoporuka je suknja zemljanih tonova kombinovana sa košuljom ili bluzom.

Apsolutni modni hit za jesen 2016. godine je kožna suknja u žutoj i narandžastoj boji kombinovana uz majicu sa printom.

zuta kozna suknja
zuta kozna suknja

Kreatori su se potrudili da sve ženske figure ove jeseni budu u mogućnosti da isprate trend. Za izuzetno visoke i mršave dame su napravili kožnu suknju koja imitira plisir materijal i ima dužinu do pola listova. Nešto nižim i krupnijim damama su ponudili suknju A kroja do kolena. Za one izuzetno smele i samouverene, kožni minić je ostvarenje snova, a ona lepršava, do sredine butina, ima svoju ciljnu grupu – dame širih kukova.

kozne suknje svih duzina
kozne suknje svih duzina

Obuća koju možete nositi uz kožnu suknju je raznolika. Ove sezone je veliki hit – kombinacija patika i suknje/ haljine. Ukoliko se odlučite za nešto ležerniju, dnevnu varijantu to može biti sjajan izbor.

Uska kožna suknja dužine ispod kolena je sjajan izbor za poslovni sastanak. Uz čizmice do članaka i široki, kratki džemper nećete biti vulgarni, a bićete u trendu.

kozna suknja i majca sa printom
kozna suknja i majca sa printom

Uz kožnu suknju, kao glavni komad vaše odevne kombinacije, može da ide torba od platna. Teksas jakna upotpunjuje opušteni, dnevni stil. Ukoliko želite printanu suknju, obratite pažnju da šare budu geometrijske – tako diktiraju trendovi za 2016. godinu. I suknje na preklop su pronašle svoje mesto ove jeseni na pistama širom sveta. Ukoliko uz nju obujete salonke sigurno ćete biti primećeni, gde god da pođete.