Neprevaziđeni crveni karmini svetskih brendova

0
213
Neprevaziđeni crveni karmini svetskih brendova

 

Crveni karmini predstavljaju nešto veoma posebno u ženinom neseseru. Sigurno ste ga bar jednom kupili, ako ništa drugo, ono da upotpunite svoju postojeću kolekciju.

Žene “boje” usne u crveno kada su najbolje raspoložene i spremne da budu primećene, da love ili bivaju ulovljene. Među morem kozmetičkih kuća i nijansi crvenih boja, izdvaja se nekoliko neprevaziđenih crvenih karmina “svih vremena”:

YSL Rouge Pour Couture No 1

karmini
ysl karmini

Yves Saint Laurent je ovaj karmin dizajnirao davne 1978. Do danas u YSL liniji ruževa crvene boje, “Pour Couture” je i dalje broj 1. Hidratantna struktura obogaćena antioksidantima, sa plavičastom osnovom i puterastim sjajem odgovra svakoj puti žene.

Chanel Rouge Coco Gabrielle

karmini
chanel karmini

 

Prosto je nemoguće da se Chanel ne nađe na ovoj listi “probranih”. Za manje od godinu dana nakon što je pušten u prodaju, postao je klasika ovog domena. Takođe hidrirajuća formula “neutralno” crvene boje, obogaćena je buterom od jojobe i mimoze. Važi za jedan od postojanijih ruževa.

Revlon Super Lustrous Love That Red

karmini
revlon karmini

Ne samo da ćete obožavati ovu “pravu” crvenu boju, već će i pristupačna cena da vas prosto obori s’ nogu. U sastavu ima pink-narandžaste tonove tako da je ovo više letnja varijanta crvenog karmina.

Dior Rouge Dior No. 999

karmini
dior karmini

Dior “No. 999”, a hiljadu razloga da ga imate! Nezvaničan podatak je da je originalna varijanta ovog karmina “No. 999” bila na prvoj Diorovoj reviji ikada prikazanoj. Sada je ovaj “lepotan” obogaćen  hidratantnim sastojcima i hijaluronskom kiselinom. Kada se nanese na usne, jedan od sastojaka “sea fennel”, stimuliše obnovu ćelija.

M.A.C Matte Russian Red

karmini
mac karmini

M.A.C karmini se veoma visoko kotiraju među ostalim brendovima. “Matte Russian” je 1990. godine promovisala Madonna kao svoj omiljeni, na jednoj od svetskih turneja. Ovaj proizvod je za veoma kratko vreme postao takođe must have klasik. Preovlađuju pink i plavi tonovi, pa je prigodniji za dame hladnije-rozičaste puti.

Christian Louboutin Velvet Matte  Rouge Louboutin 001 M

karmini
louboutin karmini

Jedan od najskupljih komercijalnih ruževa, razume se, kad je Louboutin u pitanju, ne može ni da bude drugačije. Sve u vezi sa ovim karminom je seksi, osim cene, naravno. Zar ne bi bilo divno izvaditi ga iz tašne i popraviti šminku u toaletu kafića prepunom žena?! Ovaj karmin je spakovan u kutiju za nakit uz koju dobijete i svilenu vrećicu kao zaštitu kutije. Louboutin uvek pobeđuje – pogotovo kućni budžet