Search for content, post, videos

Boja karmina otkriva vaš karakter!

 

set karmina u boji

raznobojni tecni ruzevi

Šminkanje je iskonska potreba žene da se izražava kao seksualno biće kroz boje konture i senke te tako odabir boje KARMINA krije podsvesnu nameru i izaziva izvesne reakcije okoline.

CRVENA

Ne bi bilo adekvatno dati bilo kojoj drugoj boji prednost u odnosu na nju jer je cvrena boja karmina od iskona beležena kao boja izazova, zavođenja magije pa čak i bluda. Kada “obojite” svoja usta crvenim ružem spremne ste da budete primećene,da budete centar pažnje da budete i lovac i plen.

NARANDŽASTA

Spremni ste za avanturu i neko nesvakidašnje mesto, želite do pokažete svoju ekscentričnu stranu ličnosti, svakako će biti lud provod.

ROZE

Za izvesnost i dan kao svaki drugi, roze je boja koja ne skreće preteranu pažnju, međutim ako stvari krenu neslućenim tokom bićete spremni za novonastale okolnosti.

BRAON

Ozbiljni ste i imate da obavite neke neodložne formalne obaveze, u strogo  poslovnom ste raspoloženju, flert – neki drugi put.

LJUBIČASTA

U pitanju je neko određen koga želite samo za sebe i bez dileme neko koga imate ideju da zadivite i osvojite na duže staze.

CRNA

U pitanju je samo jedna poruka okolini – aseksualnost, crnim karminom su nekada davno japanke iz visokog društva davale o sebi sliku nedostupnih i visoko moralnih žena.