Search for content, post, videos

Top 5 svetskih setova četki za šminkanje

U beskonačnom izboru četki za šminkanje predstavljamo vam svetsku top listu brendova, među kojima ima onih koji se vrlo teško ili nikako ne mogu naći na našem tržištu.

Top listu su sastavili profesionalni  šminkeri koji su anketu popunili gostujući u SEPHORA parfimerijama širom Amerike.

MAC Enchanted Eve Essentials set četkica 53$

Ovo je najprodavaniji set četki širom Amerike i Evrope. Odnos cena-kvalitet je više nego pozitivan. Ovaj set sadrži sve što vam je potrebno za smokey eyes i senčenje kontura lica.

mac-enchanted-eye-essentials

MAC enchanted eve essentials set cetki za sminkanje

Dior travel 86$

Sjajna Diorova kolekcija četki za putovanje, sadrži sve što vam je potrebno za pravo profi šminkanje. Ukoliko vam je neko zaista drag a profesionalno se bavi šminkanjem razmatrajte ovu opciju za svečaniji poklon.

dior-travel-brush-set

dior travel set idealan za svaku priliku

 Sephora collection Double Time Double Ended set četki 70$

sephora-brush-set

sephora fenomenalna kolekcija cetki

Vrlo praktično pakovanje za poneti bilo gde, a naravno sadržaj tj. set četki je više nego odličan. Svaka od 6 četki ima svoju namenu za određeni deo lica, i zadovoljava zahteve kako komercijalne tako i profesionalne. Za novac koji plaćate dobijate mnogo više, tvrde profesionalci.

 Artis brush elite gold 495$

artis-brush-gold-plate-set

artis elite gold set za nanosenje sminke

Naravno malo je reći da su preskupe, međutim ljudi iz šminkerske struke tvrde da su vredne novca. Ovaj set se koristi na snimanjima holivudskih filmova jer je šminka za filmsku kameru više nego komplikovana. One omogućavaju savršeno blendiranje svih kozmetičkih proizvoda koje se nanose na lice, toliko savršeno da šminka izgleda kao da je prirodni izgled u pitanju. Drške su pozlaćene, što ne utiče na kvalitet, možda samo malo na cenu.

 Kevyn Aucoin The Essential Collection set četki 650$

kevyn-aucoin-essential-brush-set

kevin aucion broj jedan set cetki na svetskom trzistu

Cena se već graniči sa kliničkim ludilom, ali ako želite da vam makeup bude karijera i poziv, ovo bi sigurno bio konkretan ulog u biznis. Ove četke su ručno pravljene, a set se sastoji od 14 visokokvalitetnih, nadajmo se čarobnih četki. Profesionalci tvrde da su zaista bez premca i da se uz pomoć njih postižu najbolje transformacije. Modne revije i foto sešni ne prolaze bez ovakvog alata.