Search for content, post, videos

Muškarac u zodijaku, da li je veran ili neveran?

digital visualization of an armillary sphere

definisite osobine u zodijaku

U zodijaku, koji pre svega ima zabavni karakter, postoje pravila koja omogućavaju da se utvrde razne osobine  kod ljudi. Prvo među obeležjima koje se koristi kao parametar, je Sunce koje se našlo u određenom znaku. O vernosti:

Ovan

Na prvom, drugom, trećem i četvrtom mestu je samom sebi po važnosti, daleko od toga da mu vi niste važni, ali će on ipak uvek uraditi ono što je za njega najbolje. Tako da, ukoliko se pojavi neka žena koju bi on morao da osvoji kao svoj trofej – neće preterano oklevati.

Bik

Postoje aktivni i pasivni pripadnici ovog znaka, međutim, bik ukoliko ga žene ne saleću, uglavnom ostaje veran svojoj partnerki. Eventualna avantura bi mogla da se desi samo ukoliko je dotična dama više nego uporna i zainteresovana.

Blizanci

Poznati dečaci zodijaka, neuhvatljivi a šarmantni, najverovatnije ste i vi ušli s’ njim vezu dok je on još uvek bio “zauzet”. Teško ih je uhvatiti za rep ili za glavu, jer su oni najviše zaljubljeni u život i slobodu. Ukolike spadate u samostalne i zanimljive žene, ovaj muškarac će vas obožavati ali neće nikad postati slep na lepotu žene.

Rak

Znak koji je simbol večne zaljubljenosti u zodijaku, veruje u samo jednu ljubav za ceo život. Sve svoje slobodno vreme voli da provodi zajedno sa pratnerom, ljubav cveta, vernost nikada nije ugrožena. Postojan je u svojoj ljubavi, tražiće to i od svoje partnerke, pa je moguće da će da bude malo više nego posesivan.

Lav

Gospodin šarmantni može da vas vara na sve strane a da o tome i nemate pojma, naravno nije pravilo, ali lavovi zbog svog šarma, dobrog izgleda i samopouzdanja imaju najbolji prolaz kod lepšeg pola. Ovo su muškarci koji vole samo jednu ženu u životu, ona je njihova zvezda i centar srca, a ostale su samo prolazne stanice.

Devica

Momci rođeni u ovom znaku su najčešće odani i verni, postoji poneki redak primer koji tako duboko sakriva svoje avanture da ukoliko ih ima – ni sebi ih ne priznaje. Pouzdan je i stabilan partner u većini slučajeva i nikad vas neće ostaviti na cedilu.

Vaga

Na njihovu pojavu žene ostaju bez daha, krasi ih lepota, smirenost i neka misteriozna tišina. Biće otvoreni i iskreni o svojim namerama i sa vagama muškarcima uglavnom znate na čemu ste, jer će vam on najdirektnije reći koji su mu planovi sa vama. Teško da mogu da vole samo jednu ženu u životu.

Škorpija

Muškarac koji gubi glavu zbog ljubavi, zbog žene svog života, on vas obožava do te mere da mora da zna svaki vaš korak, moguće je i da vas prati ponekad kako bi bio siguran da samo njemu na ovom svetu pripadate. Ukoliko mu uzvraćate ljubav i imate slične seksualne apetite, vernost se ne dovodi u pitanje.

Strelac

Ako ste uspele da uhvatite strelca, mora da ste žena superheroj, da ga razumete i ostavljate apsolutno sav prostor ovog sveta, inače će pobeći glavom bez obzira. Ukoliko je tip strelca koji ima milion hobija, nema razloga za brigu – ostaće vam veran, ukoliko je tip koji je stalno zauzet nepoznatim aktivnostima – zna se gde je.

Jarac

Sinonim za stabilnost i postojanost, muškarac rođen u ovom znaku čak i kad ne pokazuje, a često nemaju moć iskazivanja emocija, voli vas više od svega u životu. Vi ste verovatno vatrena žena koju je privukla hladnoća jarca, i sada je on zavistan od vaše toplote, tako ostaje do kraja.

Vodolija

Kako i zašto se vodolije zaljubljuju, na to pitanje još uvek ne postoji odgovor. Vi ste osvojili vodoliju svojom lepotom i intelektom pre svega, jer muškarci ovog znaka ne podnose dosadne i statično-inferiorne žene. Nemojte mu biti stalno za petama i on će biti savršen partner, tako da iako se možda dešava nešto iza kulisa – to neće uticati na vaš odnos.

Ribe

Ukoliko ga stravično asocirate na njegovu majku, ovaj muškarac će vas ludo voleti dok god je živ. Uglavnom su odani i verni kad odluče da se skrase, posvećeni su poslu i porodici, a jedino im mašta zauvek ostaje u duginim bojama i nikada nećete saznati kako izgleda njihov iracionalni svet.