Kineska robna kuća od sada i online

0
178
Kineska robna kuća od sada i online

Svi mi određene stvari volimo da kupujemo „kod Kineza“, a sjajna vest je ta da je od sada to moguće uraditi i iz udobnosti svoga doma, gde god da se nalazite! Ako niste znali, skoro je otvorena prva i za sada jedina kineska robna kuća u Srbiji koja posluje online.

Odluka za ovakav oblik poslovanja doneta je kada su vlasnici veleprodaje kineske robe prepoznali potrebu i poželeli da u svakom trenutku različite uvozne proizvode iz Kine učine dostupnim za što veći broj ljudi.

Asortiman koji nudi ova online kineska robna kuća je šarenolik, prvenstveno namenjen svakodnevnoj i praktičnoj kućnoj upotrebi. Ovde možete pronaći kako sudove, pribor za jelo i ostalu kuhinjsku opremu, kupatilsku galanteriju i tehničke uređaje, tako i proizvode za uređenje i dekoraciju prostora, igračke za decu, školski pribor i još mnogo toga. Ovde će svako na jednom mestu i u bilo kom momentu pronaći sve što mu je potrebno i za svaku priliku.

Pogledajte u nastavku neke od konkretnijih kategorija proizvoda koje možete lako i brzo poručiti na željenu adresu.

Kupatilska oprema

Kad u svoj stambeni prostor želimo da unesemo svežinu i promenu, često posežemo za kupovinom novih proizvoda i elemenata. S obzirom da u kuhinji provodimo dosta vremena, uglavnom je to naša polazna tačka, a s druge strane nije velika investicija. Zato se lako odlučujemo da kupimo nove čaše i šolje, escajg, pomagala za spremanje omiljenih ili novih slanih i slatkih specijaliteta, i razne druge kuhinjske dodatke. To ne samo da olakšava i ubrzava naš posao, već daje i dozu zabave i kreativnosti, kao i dodatni elan prilikom korišćenja. Zato se ova online Kineska robna kuća potrudila da vam pojednostavi nabavku, te ćete do svih potrebnih stvarčica doći u svega par klikova na sajtu.

Kuhinjski pribor

Ni opremanje kupatila ne zaostaje kada su praktične i povoljne promene u pitanju! Uvek nam fali još samo nešto da bi ono izgledalo lepše, čistije i urednije. U tu svrhu poslužiće različite police i držači, zavese i prostirke za kupatilo, navlake za wc šolju, kupatilska galanterija i brojni drugi proizvodi raznih boja, modela i dezena koje nudi ova Kineska robna kuća online.

Sitnice koje mnogo znače za uređenje doma i kancelarije

Svima nam je važno da se osećamo prijatno i udobno u svom okruženju, a kako je dom naša baza u kojoj provodimo većinu svog slobodnog vremena – poželjno je da on bude prostran i uređen u skladu sa sopstvenim stilom i ukusom. Iz tog razloga se online Kineska robna kuća potrudila da svojim kupcima omogući najrazličitiji asortiman proizvoda za uređenje doma, pa će ovde svako pronaći dekorativne predmete po svojoj meri i želji. Između ostalog tu su:

  • stoni i zidni satovi, lampe, ramovi za slike, tapete za zidove, kao i rasveta raznih modela i dimenzija, što će oplemeniti i učiniti posebnim svaku prostoriju u vašem domu,
  • različiti ukrasi i dekorativni predmeti kojima ćete istaći svoju jedinstvenost i stil,
  • osveživači vazduha i prostora za još prijatniju i opušteniju atmosferu,
  • vakum kese i korpe za odlaganje koje će vaš životni prostor učiniti organizovanijim i preglednijim,
  • ofingeri, vešalice, navlake za nameštaj i brojni drugi praktični dodaci koji će svaki prostor učiniti lepšim i boljim mestom za život.

Proizvodi u službi razonode, sporta, lepote i zdravlja

Online Kineska robna kuća brinula je i o tome da se u spostvenom telu i raznim aktivnostima osećate prijatno, pa je u svoj asortiman uključila i različite proizvode za masažu koji će vas opustiti nakon napornog dana ili vežbanja; zatim su tu proizvodi za higijenu i ulepšavanje, četke, češljevi, četkice za zube, kao i razne društvene igre, prostirke za vežbanje, sportska oprema,…

Igračke za decu i školski pribor

Kada su birali asortiman za online prodavnicu, ova Kineska robna kuća mislila je na sve, pa tako ni naši najmlađi nisu izostali! Online Kineska robna kuća u svojoj ponudi ima brojne igračke za dečake i devojčice i to po vrlo povoljnim cenama. Tako ćete ovde pronaći različite lutke i likove iz popularnih animiranih dečijih filmova, plišane igračke, igračke na daljinski, lopte, kao i omiljene igračke za dečake poput autića, kamiončića, pištolja i pušaka za decu, a tu su i kreativni setovi za igru, kao i razne društvene igre.

Kada su u pitanju školarci, znamo dobro da se školski pribor vrlo brzo troši, pa ga je povremeno potrebno dopuniti novim. Kineska robna kuća online može biti pravi izbor, jer ćete na jednom mestu i brzo moći poručiti sve što je potrebno – moderne sveske za školu, olovke, flomasteri i razne boje za crtanje, plastelin i drugi potrebni školski pribor, a da bi svoj prostor za učenje učinili originalnim, tu su stikeri i nalepnice za zid kojima će svako dete biti oduševljeno.

I to nije sve! Online Kineska robna kuća nudi vam i kancelarijski pribor, alat, asortiman robe za putovanje, opremu za kućne ljubimce i brojne druge proizvode od kojih pojedine možete naći i na AKCIJI.

S obzirom da je ovo mlada firma koja se brzo širi i razvija, očekujte da će se u narednom periodu asortiman još više širiti i unapređivati. Želite da budete u toku sa najnovijim informacijama i ponudom? Prijavite se na newsletter ili pošaljite vaš upit u kontakt formi!