Search for content, post, videos

Horoskop i seksualnost, kakvi ste u krevetu, šta kažu zvezde

 

horoskop i seksualnost

horoskop otkriva vasu seksualnost

Horoskop pokriva sve sfere ljudskog postojanja. Evo kako položaj sunca u vašem “natalu” utiče na vašu seksualnost.

Ovan

Horoskop tvrdi da su Ovnovi po prirodi veoma prodorni i agresivni, te je seks za vas samo još jedno takmičenje. Češće ste incicijator nego onaj koji čeka poziv, vaša vatra nema strpljenja. Za vas je predigra suvišna, a najviše vas lože njegovi prsti u vašoj kosi. Ukoliko partner nije dovoljno vatren, brzo gubite interesovanje za seks.

Najviše vam odgovaraju : Lav, Blizanci, Vaga i Škorpija.

Bik

Vi ste senzualni pre nego seksualni, za vas je predigra čitav univerzum uživanja. Uživate u klišeima poput mirišljavih sveća i štapića, dugim kupkama i romantičnoj muzici. Za vas je važniji ceo ugođaj od samog seksa. Vaš partner mora da bude inicijator, jer ste prilično tradicionalni u tom smislu.

Najviše vam odgovaraju: Škorpija, Jarac, Devica ,Rak.

Blizanci

Prilično ste otvoreni u vezi svoje seksualnosti, imate želju da vodite ljubav i na najneobičnijim mestima, a ni “dirty talk” vam nije stran. Briljantni ste u flertu, pravi profesionalci, volite da ekperimentišete i koristite seksi igračke.

Najviše vam odgovaraju: Ovan, Blizanci, Strelac, Vodolija.

Rak

Vi ste veoma kreativni u krevetu, predajete se svemu sa mnogo emocija, za vas je seks za jednu noć nemoguća stvar. Ne vodite ljubav na prvom sastanku, osim ukoliko vam intuicija ne kaže “da, to je princ”. Za vas je ogroman stimulans hrana, pogledajte film “Devet i po nedelja” ukoliko već niste, probajte neke od scena u svom seksualnom kutku.

Birajte partnere među: Bikovima, Lavovima, Jarčevima i Ribama.

Lav

Lavovski seksualni “drajv” je vrlo prepoznatljiv i upečatljiv, ljudi generalno vole da budu u vašoj blizini iz mnogih razloga. Lako vam je da osvojite bilo koga, jer vladate svojim šarmom i seksipilom, a vas osvajaju najšarmatniji među muškarcima. Vi ste bukvalno živa vatra u krevetu. Uživate u dugoj predigri, a erogena zona su vam leđa.

Najbolje se slažete sa: Škorpijom, Ovnom, Strelcem i Lavom.

Devica

Devica samo zvuči nevino, ovo je ipak vrlo energičan znak, tako da žene Device mogu da budu više nego vatrene, čak ponekad i promiskuitetne. Možda vam je trebalo vremena da seksualno otkrijete sebe, ali kada se to desilo, svet je postao vaš. Vrlo retko ste inicijator seksa, ali rado pristajete i na takvu inicijativu.

Idealan partner: Bik, Vaga, Ribe, Jarac.

Vaga

Vage se često karakterišu kao najsofisticiraniji znak zodijaka, visoko stilizovane i vrlo izražene senzibilnosti. Vage privlače svojom lepotom, kojom su itekako obdarene. Seks je za Vage pre svega mentalna disciplina, gde verbalni momenat predstavlja predigru. Partner koji vas odlično oseća i poznaje – u vaše seksualne igre uvek će uneti muziku, a obasipaće vas poklonima u vidu skupocenog veša. Vaša fantazija je seks na ogromnoj jahti u momentu zalaska sunca.

Idelan partner: Ovan, Blizanci, Lav, Strelac.

Škorpija

Škorpijama je srednje ime seksualnost, definitivno su najčulniji znak zodijaka. Škorpije su žene čija se seksualna energija oseća u radijusu od kilometar kada se u najobičnijem raspoloženju kreću ulicom. Vaš seksualni život i iskustva prava su drama ,vrlo napeta i komplikovana. Za vas su najjači stimulans moć i kontrola.

Najviše vam odgovaraju: Bik, Lav, Škorpija, Ribe.

Strelac

Poznati kao avanturisti i istraživači, Strelice su vrlo šarmantne i dopadljive, i ono što je iznenađujuće, vrlo pažljive prema partnerovim potrebama. Jedini problem je što vam stvari brzo dosade, pa bi vašem partneru bilo bolje da pokaže puno inventivnosti i spontanosti. Čak i kada ste u ozbiljnoj vezi ne odustajete od flerta koji je za vas jedan od nužnih načina komunikacije sa svetom.

Najbolja varijanta su vam: Lav, Ovan, Blizanci, Vodolija.

Jarac

Poznati ste po svojoj ogromnoj seksualnoj energiji, koja se ne oslabađa tako lako, uglavnom vam za opuštanje pomaže koja kap crnog vina, i onda nastaje žurka. Zanimljivo je gledati vašu transformaciju iz stidljive devojčice u fatalnu zavodnicu. Uživate u raznim seksualnim igrama, ali je za vas ipak neprikosnovena misionarska poza.

Najbolji izbor za vas su: Rak, Devica, Bik i Jarac.

Vodolija

Vodolije u zodijaku važe za idealiste i intelektualce, međutim vaša suština daleko je od tradicionalne. Uživate da vas muškarci zavode, ali ne želite nikad da odustanete od svoje moći do kraja. Iako ne važite za ekstremno senzualni znak, ukoliko vas partner mentalno oduševljava, imaće priliku da uživa u veoma slobodnim i maštovitim seksualnim igrarijama sa vama.

Birajte : Blizance, Vodolije, Strelčeve, Device.

Ribe

Horoskop kaže da su Ribe poznate kao one koje lako ostvaruju vezu sa raznim tipovima ličnosti zbog visoke empatije. Partnere ne birate već bivate birani. U krevetu pokazujete puno emocija i mašte, a vaš glavni fokus je zadovoljiti partnera. Uglavnom vas biraju dominantni muškarci.

Složićete se sa: Škorpijom, Devicom, Rakom i Vagom.