Hit kako da raspoznate signale za ONE NIGHT STAND

0
69
Hit kako da raspoznate signale za ONE NIGHT STAND
one night stand
one night stand

One night stand termin uzet iz engleskog jezika, prepoznatljiv je u gotovo svim kulturama sveta. Čak i u islamskom svetu postoji brak na jedan dan. U Iranu je moguće venčati se na jedan dan, nedelju, mesec ili godinu.

U zapadnoj civilizaciji ovaj termin ima nešto uzbudljiviji ton. Pogotovo kod pripadnika muške populacije. Većina žena nije naklonjena ovakvim avanturama i još uvek su muškarci glavni krivci za one night stand.

Devojkama se dešava da im se neki frajer jako dopadne i spremne su na akciju odmah prvo veče. Međutim, retko kad idu smišljeno na ljubav samo za jednu noć. Obično očekuju nastavak priče. Naravno i to se dešava, kao u Sinatrinoj pesmi “Strangers in the night”, sve se završi kao bajka. Ima puno priča koje se ne završavaju happy end-om. Kako da prepoznate znake da ON ima neke druge planove?

Pažnja

Ako tokom razgovora primetite  da njemu odvlače pažnju drugi ljudi i da konstantno prečešljava teren merkajući druge devojke, budite sigurni da je on lovac na jednodnevni plen.

Pričam ti o sebi

Toliko je tema kada prvi put susretnete nekoga i zaista je lepo predstaviti sebe u najboljem svetlu. Ako je on u konstantnom superlativu po pitanju svojih osobina, zapitajte se. Tu nešto ne štima. Najverovatnije je da želi da vas što pre oduševi i povede u svoje ili vaše odaje.

Jutro posle ONE NIGHT STAND-a

Odlazi u sred noći, takav kliše mora da vam bude jasan. Još dok se oprašta sa vama torzo mu je već u liniji sa vratima. Više je nego jasno da se ta noć kao i nijedna druga neće ponoviti.

Nema oproštajnog poljupca

Izostanak gore pomenutog nagoveštava distancu. Čak i ako ujutru nije imao četkicu za zube, postoje načini da se i taj poljubac desi. “Listerin”, ili malo vode i paste za zube, sredile bi stvar.

Zvaću te ja

Čuvena I’LL CALL YOU, DON’T CALL ME zvaću te, nemoj me zvati, više je nego očigledan dokaz da se to neće desiti. Na ovaj način muškarac samo izbegava neprijatnu situaciju prijilikom saopštavanja situacije i eventualni udarac tiganjem o glavu.